Příspěvky uživatele - kattycz

Musím se pochlubit, 10.12.2010
já jsem phaelenopsis dostala v lednu asi s jedním květem a spoustou poupat a teď mi dokvétá poslední květ. paráda.
Oncidium, 1.12.2010
Prosím o radu. Mám Oncidium varicosum a z ničeho nic začala žloutnou a opadávat listy. Jenom z jednoho stvolu vyrůstá jakoby nová rostlina. Co s ní udělat, dá se ta nová rostlinka nějak oddělit? nebo to nechat tak. děkuji
Co trápí orchidej, 23.10.2010
Moje orchidej (drobné žluté květy) začala žloutnou, stonky scrvkávat, zůstaly zelené jenom listy, které i s kořeny vyrostly nové a z toho roste další stonek, nebo listy? něco se tam čerstvě zelená. nevím jestli měla moc sucho nebo moc mokro? co jsem... celý příspěvek >
Sundaville, 21.3.2010
děkuji. Vyzkouším.
Sundaville, 18.3.2010
po přezimování sundaville jsem objevila, že má větvičky obalené jakoby pavučinou. Je to nějaký škůdce a jak ho odstranit? Začaly jí žloutnou listy. Děkuji
Tuje, 5.8.2009
Na podzim jsme zasadili asi 25 tůjí. Zimu přečkaly v pořádku. Na jaře začly reznout poté co měsíc nepršelo. Zpočátku jen pár, začala jsem zalévat, postupně rezaví i osttatní. Někdy jen větvička, někdy i víc. Je vidět i větvičky šedé barvy, jakoby... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika