Příspěvky uživatele - ivettttt

Fíkovník, 5.8.2009
 Moc děkuji, já jsem z Jižní Moravy.Je to pro mě opravdu svátek.A jak máte velký fíkovníčky? mravenenci mlsají první.Zkoušela jsem a je měkoučký, tak ho v pátek ochutnám.Snad je to dobrá zpráva na další rok, že asi to nějak bude fungovat-každý... celý příspěvek >
Copak na tuto nemoc?, 4.8.2009 Obsahuje fotku
Zdravím-tento rok se učím ošetřovat brosvičky na naší obr zahradě.Mám dotaz tahle ta broskvoň je nestříhaná a je jí tak možná více než 12 let-přesně nevim.Má obrovské broskve a je jich vždycky hodně-jenže více než polovinu nakousnou mravenci a další... celý příspěvek >
Fíkovník, 4.8.2009 Obsahuje fotku
Tak už vím dozrávají ohromnou rychlostí-posílám první moje plody-zralé jsou celkem 3 a asi 20 dozrává-nění to úspěch když jsem rostlinku letos zasadila a měla sotva 30cm:)))) juchůůů-co na něj říkate vy odborníci?
Melounoviště 2009, 4.8.2009 Obsahuje fotku
Tak a ještě dvě poslední princezny
Melounoviště 2009, 4.8.2009 Obsahuje fotku
Přeji krásný večer-to jsem já 40.188,tak konečně Vám posílám ty mé melounkové krasavice,dneska už jsem jich napočítala ke 30 juchůůů-ale ještě nejásám, jelikož v tom počtu jsou i ty malé a to je vždy tak 50 na 50.Odrůdy jsem našla asi 3.Nevíte... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika