|
Okurky a rajčata, 31.5.2011  Prosím o radu. Žloutnou mi listy na okurkách a na rajčatech. Pročítám to tu a nenašla jsem nic z čeho bych to poznala. Někde se uvádí nedostatek živin, někde plíseň u okurek. U rajčat to žloutne jen na vrcholku, možná to pak zezelená co... celý příspěvek > |
 |
Jak na rez hrušnovou?, 31.5.2011  Prosím o radu. Připojuji obrázky hrušeň solanka, mám ji 2 roky. Je to ta rez?Děkuji Švarcová |
 |
|
 |
Postřik, 22.5.2011 Děkuji. Takže k Mospilanu přidám co? Ten Baycor nebo Zato? Nebo co mi poradíte? |
 |
Postřik, 22.5.2011 No to jsem si taky myslela, jenže mšice jsem nenašla a ty bych /snad jako jediné/ poznala. Ono tam zas tolik mravenců nebylo,
ale stejně je budu příští týden stříkat, jak jsem se ptala výš, takže pokud by to byly mšice tak by ten Mospilan měl měl... celý příspěvek > |
 |
Postřik, 22.5.2011  Díky moc a ještě mám jeden dotaz. Prohlížela jsem stromky jestli na nich také něco mám. Nic jsem neviděla jen pár mravenců a na jedné jabloni, 2 roky staré, jsou nějaké pokroucené listy a ze spodu jakoby vyžrané, ale ne naskrz, Na horní straně ožrané... celý příspěvek > |
 |
Postřik, 22.5.2011 Podle zdejšího příspěvku jsem zakoupila přípravky Baycor 25WP, Zato 50WG a Mospilan 20SP. Jsem úplný začátečník na to, abych sledovala, kdy přiletí obaleč, proto bych stromy postříkala nějak v tuto dobu proti strupovitosti, padlí obaleči, pilatce... celý příspěvek > |
 |
Červivé švestky, 9.9.2010 DObrý večer, loni jsme zasadili nějakou švestku, letos na ní vyrostlo asi 10 švestek, bohužel jsou červivé. Poraďte mi prosím co udělat, aby byly příští rok zdravé. Hana |
 |
Kompletní péče o třešeň, 7.9.2010 Prosím o radu, kdy a co dělat s třešní. Jestli se má a kdy prořezat, kdy hnojit a čím. Kdy preventivně chem ošetřit a čím. Děkuji Hana |
 |
Kompletní péče, 7.9.2010 Děkuji moc |
 |
Kompletní péče, 6.9.2010 Prosím o radu, kdy a co dělat s hrušní. Kdy prořezat, kdy hnojit a čím. Kdy preventivně chem ošetřit a čím. Děkuji Hana |
 |
|
 |
Kompletní péče, 6.9.2010 Prosím o radu. Co dělat s jabloněma po celý rok. Nejsem z těch zahradních kalendářů moudrá. Kdy prořezávat, kdy hnojit a kdy chem.ošetřit a hlavně čím. Asi nejsem zatím schopná poznat choroby stromů /mám zahradu se stromy teprve rok/,ale... celý příspěvek > |
 |
Baycor 25 WP, 14.6.2010 Nevíte prosím jestli je problém použít Baycor na okurky proti plísni? Děkuji Švarcová |
 |
Pěstování ředkviček, 25.3.2010 A kdy teda tyředkvičky zasít?A kdy do nevytápěného skleníku? |
 |