Příspěvky uživatele - trilobite

Řasy v jezírku, 22.7.2009
to dazby (1) - xxx.xxx.37.94 (?), 19.7.2009 15:22 Je to 230m nad Baltem :-) Bez přítoku. S tím ohříváním nebo ochlazováním, myslím, že ochlazuje, vědecky jsem to nezkoumal. Každopádně to okysličuje. :-)
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 16.7.2009
Nazdar bobři, Moje zkušenost je: Rada odborníka rozhodně do začátku ano. Něco lze svépomocí, na co se cítíte. Všechno dle rad odborníka. Na mém jezírku se vyřádili tito lidé: já přítelkyně mamka taťka bagrista soused 1 s traktorem soused 2 s... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 13.7.2009
Ivano, nezlobte se, vím, že jsem to drsně napsal. Bohužel se nám zdálo, že ozvláštníme kopací biotop nějakou barevnou variací a dalším životem. Na dotaz, zda se tento typ ryb rozmnožuje, mi bylo řečeno, že v zajetí nikoliv. Přítomnost ryb byla... celý příspěvek >
Šípatka - jak přezimovat?, 10.7.2009
Mám šípatky na mělčině, letos byla zima pořádná, a je to pohoda, nic nepomrzlo. Příroda si poradila sama.
Hnědý šlem na dně, 10.7.2009
V diskuzi "Řasa v jezírku" se píše o modré skalici. Vyzkoušel jsem, zbavil se vláknitých řas a i toho šlemu na hladině. Pokud to budete chtít zkusit, mrkněte na tu diskuzi, je tam doooost informací. Od loni v parných dnech vzduchuji tak, že honím... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 10.7.2009
Toto téma mě jaksi nechává chladným. Zamrzlé jezírko v zimě bez petek a podobných blbostí je krásné. Jelikož jsem se chtěl zbavit ryb, nechal jsem jim to zamrznout a jaká byla zima :-). Na jaře, když roztál led, pustil jsem čerpadlo a první, kdo... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika