Příspěvky uživatele - metalwarrior665

Hokkaido - hnije, 13.2.2012
A jaká je ta horní hranice teploty? Cca do 20 stupňů je to ok? Díky za info, také jsem je měl asi moc v chladu.
Kiwi, 7.10.2011
Dobrý den, postupně to měkně, až to bude měkké tak můžete trhat :) Sám si musíte najít, kdy vám to bude chutnat nejvíce:)
Ekologická ochrana dýní, 25.9.2011
Dobrý den, letos jsme měli celkem pěknou úrodu dýní, ale nebýt nemocí, mohla by asi být větší. Pěstovali jsme dýně vedle okurek (přenos plísně?) a cuket. V průběhu července se začala objevovat plíseň, nejdřív jsem odstraňoval listy, ale pak už na to... celý příspěvek >
Uhnívání malých dýní Hokkaido, 30.7.2011
Mně rostou teda krásně a už jsem 4 kousky sklidil a upekl a bylo to výborné. Ale také mi sem tam nějaké malé hnijí. Dokud hnijou ty malinké tak v tom nevidím problém, horší by bylo, kdyby začaly nahnívat ty narostlé. Příčinu neznám, ale podle mě to... celý příspěvek >
Aktinidie, kiwi, 27.7.2011
V polabá to bylo tak na hraně. Mně v Pardubicích a okolí některé arguty zlehka omrzly, ale některé to ani nezasáhlo.
Prikryť pohárom alebo rosiť, 26.7.2011
To zní dobře. Já množím kiwi v perlitu s výsevnmí substrátem do určité míry ponořené ve vodě. Zatím tak polovina odešla a polovina už má menší kořínky. Rosím to tak jednou denně, když je horko.
Kiwi - co mu chybí?, 25.7.2011
Mám asi to samé, dva plody a jeden vypadá takto. Trochu mi začaly černat listy, tak sem to svalil na převlhčení, protože sem měl hustou vrstvu mulče. Ale může to být i nedostatkem nějakého prvku.
Jaké Kiwi vybrat?, 19.7.2011
Většina zkušených pěstitelů vám řekne, že lepší budete mít zasadit jednoho samce a jednu samici, protože samosprašné dávají omezenou úrodu. Odrůd jsou desítky, liší se trochu v chuti, dozrávání, růstu atd., ale s osvědčenými odrůdami asi neuděláte... celý příspěvek >
Ako zamedziť hnitiu odrezkov kiwi, 9.7.2011
Ono to potřebuje asi fakt skoro stát ve vodě, tam kde to mám cca 1-2 cm ponořené do vody to nic nedělá, ale tam kde to mám skoro celé ve vodě, tak něco odešlo, ale něco už má kalus. Tak aspoň drobný úspěch a návod na další.
Ako zamedziť hnitiu odrezkov kiwi, 5.7.2011
Já vám bohužel neporadím, ale zajímalo by mě, jak množíte to dropnoplodé, protože mně se nedaří namnožit ani to. Jakou metodou a jak dlouho to trvá než řízek zakoření, já je mám už asi tři týdny a nic. Děkuji.
Kiwi, 30.5.2010
A nepřeháníte to s tím okyselováním?
Skvrny na listech rybízu, 24.4.2010
Dobrý postřeh:) Mám taky tyhle skvrny a pořád jsem se divil, proč je na tom keři tolik berušek:)))
Kiwi, 24.4.2010
Tak co? Jak vám kiwi přežilo mrazíky? U mě ananasnaya celá černá, ostatní jen pár lístků. A raší už Issai? U mě vypadá dost mrtvě.
Rašení fíkovníku?, 24.4.2010
Je to OT, ale můj kousek ze sklepa už má několik velkých listů a fíků, je nádhernej. ˇ5íkám si, jestli ho v tom truhlíku nenechat, když pak raší tak brzo.
Dá se použít mulč. kůra na zeleninu?, 6.4.2010
Mulčovat se dá i posekanou trávou, ale jen menší vrstvu.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika