Příspěvky uživatele - Tursko

Sklizený česnek - co teď s ním aby dlouho vydržel, 17.8.2010
Pokud si na zimu koupíte česnek s krátkými stonky, stačí ho uložit do nějaké krabičky tak, aby podpučí (bývalé kořínky) bylo vzhůru.Osobně mám vyzkoušeno, že vydrží i v potravinové skříni v kuchyni do příští sklizně.Hezký den.
Levandule a mulčovací kůra, 16.8.2010
Vážení, nemáte někdo zkušenost s Levandulí, slyšela jsem, že se nesnáší s mulčovací kůrou.Děkuji předem za zprávu a přeji všem krásný den.
Usychání tůjí, 8.10.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám podobný problém, na konci letošního března jsme vysázeli 15 ks.Thují Smaragd, původní zeminu  (trochu jílovitá) jsme promíchali s koupeným zahradním substrátem a do každé jámy přidali 1 tabletku hnojiva Silva Tabs pro jehličnany a... celý příspěvek >
Jaký vertikutátor?, 16.6.2009
Prosím o radu, zda někdo neví, jaký je rozdíl mezi vertikutátorem a travním provzdušňovačem, jestli jsou lepší nože, nebo drátky a který elektrický se sběrným košem by byl vhodný na zahradu o 700 m2.Nabídka na trhu je veliká a já nemám žádné... celý příspěvek >
Copak je to za kytičku?, 5.6.2009
Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný víkend.Jana S.
Copak je to za kytičku?, 4.6.2009 Obsahuje fotku
Přikládám foto.
Copak je to za kytičku?, 3.6.2009
Dobrý den, neznáte prosím někdo název této rostliny? Dostala jsem jí v květináči od kamarádky, kvete prý malými fialovorůžovými kvítky a na zimu jí ostříhá s dá do garáže.Děkuji za odpověď a přeji hezký den.Jana.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika