Příspěvky uživatele - vrana1

Kiwi kolomikta - kvalita (chut) plodů, 5.10.2009
Kolomikta má tu vlastnost, že plody rychle vyrostou a potom dlouho visí tvrdé na keři, a nedají se jíst. Potom po uzrání prvních zase upadnou na zem.V té době, když už první spadly, tak je možné otrhat je tvrdé a nechat v teple, ony během tří dnů... celý příspěvek >
Václavky na zahradě, 4.10.2009
Občas si najdu mladou břízku a j. a chvíli pěstuju v květináči, aby byla po ruce.Když najdu starý kozák, vezmu klobouk, otřepu hlínu z břízky a kořínky zabalím do starého klobouku z kozáka březového, který rostl pod břízou.Taky jsem si přesadil... celý příspěvek >
Placate broskve?, 4.10.2009
Ve Frýdlantě nad Ostravicí v srpnu je prodávali v zelenině na tržišti a taky placaté nektarinky. koupil jsem jen na ochutnání a pak litoval, že jsem nekoupil víc.Zasadil jsem těch pár pecek a chci obětovat ten den a skočit do Těšína.Chci tam koupit i... celý příspěvek >
Kiwi, 4.10.2009
asi jste koupil pravé kiwi=s chlupatými plody. U nás lépe plodí actinidia kolomikta a actinidia arguta-dobré odrůdy.
Chci se napást na zahradě, 13.9.2009
Já sklízím od konce května ovocné zimolezy=kamčatské borůvky až do konce června. Od začátku června ranou třešeň, pak pozdnější třešeň ta už trošku chytá červy, pak jahody, koncem července už začínají kiwi=kolomikta, v Srpnu začíná střednězrající... celý příspěvek >
Není nad kiwi, 13.9.2009
čeleď actinidiaceae má mnoho druhů, z nichž mnohé rostou i u nás. nejsnadněji jde koupit actinidia arguta, ale ta u nás dost trpí suchem.Je dobrá, ale je třeba ji zalévat v období velkého sucha. Actinidia kolomikta snese více sucha.Samec od... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika