Příspěvky uživatele - pismenka

Jak naředit bofix, 5.5.2013
zrovna jetel, který se mi šíří v trávě potřebuji vyhubit a jitrocel. Ted mi známá poradila, že mohu požit i stříkačku - třeba tu malou, jak se s ní doma osvětžují listy...
ten právě nemám!!! 
zkoušela jsem najít, ale nenašla, nemám ten přístroj, kterým se stříká trávník proti pleveli, tak jsem myslela, že bych použila konev, nechci trávnít spálit. Mohl by jste mi někdo poradit, kolik dát bofixu do 10l konve? děkuji moc
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 24.2.2011
Tak jsem objednala skleník s rozptylové sklem a firmy Tobiáš, píše se, že dobrý, tak snad bude dobrý :-))))
Jaké keříky do stinného místa - pod vzrostlými stromy, 8.4.2010
Prosím poraďte mi - jaké keříky (kromě buxusu) doporučujete na předzahrádku, kde jsou velké vzrostlé stromy a stín. Moc sluníčka tam přes den nedosáhne... chtěla bych tam udělat malý živý plot.Je tam i hodně sucho. Tak že je to potřeba i hodně... celý příspěvek >
Jak ochránit afrikány před hlemýžděma, 10.5.2009
prosím o radu. Zasadila jsem afrikány, které jsem si vypěstovala ze semínek a každé ráno jich mám polovinu snědenou, mám je před domem - ještě nemám posekanou trávu a tak se mi tam prohání hlemýžďové. Tak jsem záhonek posypala solí a stejně půlku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika