|
Amur, 15.5.2009 Právě jsem chtěl napsat pár slov o odolnosti amura na chemické přípravky a složení vody ale pak jsem to smazal - já to vlastně nevím.Každé jaro dezinfikuji celý rybníček medifinem (1,5 litru - třílitrové balení mám na dva roky) a tím přeléčím i... celý příspěvek > |
 |
Rak bahenní, 15.5.2009 Ladiku, Ladiku, jsem s králik - s krátkým i. |
 |
|
 |
Rak bahenní, 15.5.2009  Před pár lety se mi náhodou povedlo při čištění požární nádržě (dobrovolný hasič) zachránit asi pět raků a v rybníčku se jim daří tak dobře, že jich pomalu přibývá.Občas některý příde při "námluvách" o klepeto a je zajímavé pozorovat jak... celý příspěvek > |
 |
Amur, 15.5.2009  Bohužel pro vás má kolega pravdu.Amura mám v rybníčku (přes 20 m3) asi třetí rok a posílám foto této krásné ale přece jen větší ryby.Žere s ostatníma a navíc obkusuje na co dosáhne z toho co roste ve vodě i kolem ní.Jinak je to klidná ryba co se ráda... celý příspěvek > |
 |
Pulci proti řasám, 11.5.2009  Tak to těch pulců tisícovka bude.Já tak začal experimentovat před třemi roky a letos se mi děcek vrátilo přes 350 (ropuch a několi desítek skokanů-dorazili dokonce i užovky). Žádná sranda to nebyla-tak černej humor.Oni mi totiž - plonkový samečci- už... celý příspěvek > |
 |
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 6.5.2009 S vodním vysavačem skušenosti nemám - je to relativně dost velká investice nejenom pro důchodce - mně se osvědčil systém kalového čerpadla zasunutého do vyřazeného perforovaného bubnu z pračky u kterého průměr otvorů nařesahoval toleranci velokosti... celý příspěvek > |
 |