|
Odstranovaní suchych listů na skalce, 6.5.2009 Hezký den, jsem taky vlastě začínající zahrádkářka, ale abych pravdu řekla - většinou, když vidím někde něco vyloženě zaschlého, tak to opatrně zahradnickýma nůžkama odstřihnu těsně nad zeleným a zatím si myslím, že jsem nic vyloženě nezkazila, tak... celý příspěvek > |  | Skalka ve svahu nebo trávník, 6.5.2009 Tak to je krásná skalka! |  |
|  | Skalka ve svahu, 6.5.2009  Jen k té břidle - mám ji na skalce již druhou zimu - je fakt, že jen na okrasu mezi stromky a kytičky - zpevnění je z pískovce - a zatím nepraskl jediný kámen a moc se mi to tak líbí... |  | Co mi roste na skalce?, 6.5.2009 Je to tak, mě momentálně nakvetl :o) Hodně zdaru! |  | Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 5.5.2009 Dobrý den, vloni jsem si během léta a podzimu koupila 3 malé hrnkové růžičky v obchoďáku jako domácí. Někde jsem pak četla, že vyloženě domácí růže nejsou a že jim bude lépe v záhonku. Moje maminka již několik let pěstuje malé růžičky na záhonku a... celý příspěvek > |  |
|