|
Kokosová palma, 30.9.2010 Ahoj všichni,
jak se tady Radek ptal kolik listů palmě uschlo a kolik nových narostlo, tak na mojí palmě zatím uschly asi 4, vždycky usychaly ty spodní. Jeden je uschlej tak napůl a mám ho otříhanej nůžkama aby nevypadal tak blbě. Nových narostlo... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 6.8.2010 Zdravím všechny,
už jsem tu párkrát psala o mé kokosové palmě, mám ji už druhým rokem a daří se jí celkem dobře. Listy má veliký a zabírá nám v obýváku plochu zhruba 1,5x1,5m :) Stojí u východního okna u topení. Ze začátku jsem rosila i zalívala... celý příspěvek > |  |
|  | Kokosová palma, 25.5.2009 Zdravím, nůžky na řadu nepřišly, ale jak jsem se snažila odstranit starou hlínu z kořenů, tak jsem jich hodně utrhala, ale nějaký zbyly
Hlavní asi je, že zůstalo těch přibližně 10 hlavních tlustých kořenů, které vyrůstají přímo z kokosu a ty... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 21.5.2009 Zdravím, tak jsem se konečně dostala ke druhému přesazování kokosovníku. Koupila jsem velikej květináč a udělala jsem razantní očes kořenů. Bylo jich tam hodně a chtěla jsem tu starou hlínu dostat pryč, takže jsem jich musela dost otrhat. No nakonec... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 7.5.2009  Zdravím, tak jsem včera začala přesazovat kokos. Po vytažení z květináče jsem zjistila, že kokos má opravdu hodně hodně moc kořenů! Původní hlína se stejně z kořenů odstranit nedala, protože kořeny byly fakt všude, skoro to vypadá, že tam ani... celý příspěvek > |  |
 |
|