Příspěvky uživatele - Iconka

Škůdce - surfinie, 30.7.2009
Podla vsetkeho ide o semienka.Z.
Fuksie / Fuchsie, 28.6.2009 Obsahuje fotku
Pribudlo kvetov
Fuksie / Fuchsie, 13.6.2009 Obsahuje fotku
Ukazte fotky vasich krasavic.Ja som minuly rok zozala s nimi neuspech, ale tento rok som zmenila stanoviska a zatial som spokojna.Este tak 2tyzdne a budu samy kvet.Tak tu su moje.
Muškáty za okny - červenají listy, 12.6.2009
No co ja si pamatam, tak mne cerveneli listy, ked im bolo chlano, resp.ked som ich moc skoro vylozila von.Neochladilo sa u vas za posledne dni extremne? Nefuka na ne studeny vietor? Inak, ako sa lepsilo pocasie, tak sa to same spravilo.
Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 5.6.2009
Moje si mozes pozriet v teme petunie/surfinie
Petunie/surfinie, 29.4.2009 Obsahuje fotku
Su to kupovane sadenicky.Kupila som ich v polovici marca a boli malinke, ale pekne sa rozrastli.
Petunie/surfinie, 28.4.2009 Obsahuje fotku
tu su
Oželit květy?, 20.4.2009
Ja som prve puky obtrhala, trosku som ich pozastipovala a uz mi pekne kvitnu a su huste.Neboj sa ich obtrhat, rychlo dorastaju.Ak si sadila do noveho substratu, tak aspon 14 dne nehnoj nicim, poda ma dost zivin. Zuzana
Zaštipování, 17.4.2009
Janka, odstipuj len konce, tak cca za prvym parom listkov, nemusis viac, to staci.Ja to robim tak aj to nie vzdy.Ja to robim tak max.2tyzdne po zasadeni a ked ich dam von, uz nezastipujem a su pekne.A odstipuj az ked ma vytvorene dostatocne vyhonky,... celý příspěvek >
Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 11.4.2009 Obsahuje fotku
A toto je moja minulorocna
Co je to za rostlinu?, 9.4.2009
Vlani som si vytipovala rastliny na okno na tento rok a prave scaevola bolo v tomto mojom vybere.Len akosi ju nikde nevidim predavata a zasielkou to kupovat nechcem.Maju ju aj bezne niekde v kvetinarstvach?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika