Příspěvky uživatele - pavla1804

Poznate prosim, o jakou rostlinu / semeno se jedna?, 11.7.2009
Já myslím, že taky pažitka, protože sem si květy usušila do vázy a ted se z toho sype stejné semeno, mám toho plný ubrus. Pavla
Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 4.6.2009 Obsahuje fotku
Díky! Pavla
Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 4.6.2009
Jako začatečník se zahradou, jsem koupila růže v supermarketu, tak ani nevím co to je za odrudu, ale myslím že bude stejná. Myslela jsem, že bych růži vyrila, pořádně opláchla a zkusila na jiný konec zahrady a postříkat to můžu taky.
Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 3.6.2009
Díky za fotku, já mám zřejmě ten samý problém na růži, ale o metr dál jsem zasadila taky růži a té se daří skvěle, tak neví čím si to mám vysvětlit. Uvažoval jsem, že bych tu na padenou zasadila na jiný konec zahrady. Díky za radu. Pavla
Zimolez kamčatský - konec, 21.5.2009 Obsahuje fotku
Zkusím vložit obrázek.
Zimolez kamčatský - konec, 21.5.2009 Obsahuje fotku
Zkusím přidat obrázek.
Kamčatská borůvka, 21.5.2009
Pravděpodobně je vysazená do špatné země, jinak je ka mčatská boorůvka nenáročná na půdu. My ji máme na zahradě též, ale plody jsou výborné a to o ni nijak zvlášť nestaráme. Myslím si, že byste ji měla přesadit na jinou stranu zahrady. Pavla
Proti pampeliškám, 23.4.2009
Díky za radu, takže máme co dělat. Teď jsme tu zahrádku koupili a je vidět, že aspoň 2 roky na ni nikdo nešáhl, prostě plevel a hlavně pampelišky.
Spíš jde o to, že pampelišky vyrostou i v okopaných záhonech co dva dny, takže rozkopu i zasazené semena. To je asi nejhorší!
Bofix jsme použili, ale asi hodně naředěný, vůbec nevypadá, že by jim to nějak uškodilo. Možná záleží v jakém období to stříkáme, teď jsou v plném proudu a nic je zřejmě nezastaví.
Délka vyklíčení hrachu, 23.4.2009
Díky za rady, takže to znamená, že mi to uhnilo, protože ho mám už týden zasetý a teď bylo celkem teplo. Takže znova.
Proti pampeliškám, 22.4.2009
Můžete poradit přípravek na hubení pampelišek? Máme je na zahradě jednu vedle druhé. Děkuji za radu.
Délka vyklíčení hrachu, 22.4.2009
Chci se zeptat, když zasadím hrách přímo do země za dlouho vyleze?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika