|
Poznate prosim, o jakou rostlinu / semeno se jedna?, 11.7.2009 Já myslím, že taky pažitka, protože sem si květy usušila do vázy a ted se z toho sype stejné semeno, mám toho plný ubrus. Pavla |  | Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 4.6.2009  Díky! Pavla |  |
|  | Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 4.6.2009 Jako začatečník se zahradou, jsem koupila růže v supermarketu, tak ani nevím co to je za odrudu, ale myslím že bude stejná. Myslela jsem, že bych růži vyrila, pořádně opláchla a zkusila na jiný konec zahrady a postříkat to můžu taky. |  | Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 3.6.2009 Díky za fotku, já mám zřejmě ten samý problém na růži, ale o metr dál jsem zasadila taky růži a té se daří skvěle, tak neví čím si to mám vysvětlit. Uvažoval jsem, že bych tu na padenou zasadila na jiný konec zahrady. Díky za radu. Pavla |  | Zimolez kamčatský - konec, 21.5.2009  Zkusím vložit obrázek. |  | Zimolez kamčatský - konec, 21.5.2009  Zkusím přidat obrázek. |  | Kamčatská borůvka, 21.5.2009 Pravděpodobně je vysazená do špatné země, jinak je ka mčatská boorůvka nenáročná na půdu. My ji máme na zahradě též, ale plody jsou výborné a to o ni nijak zvlášť nestaráme. Myslím si, že byste ji měla přesadit na jinou stranu zahrady. Pavla |  | Proti pampeliškám, 23.4.2009 Díky za radu, takže máme co dělat. Teď jsme tu zahrádku koupili a je vidět, že aspoň 2 roky na ni nikdo nešáhl, prostě plevel a hlavně pampelišky. |  | Proti pampeliškám, 23.4.2009 Spíš jde o to, že pampelišky vyrostou i v okopaných záhonech co dva dny, takže rozkopu i zasazené semena. To je asi nejhorší! |  | Proti pampeliškám, 23.4.2009 Bofix jsme použili, ale asi hodně naředěný, vůbec nevypadá, že by jim to nějak uškodilo. Možná záleží v jakém období to stříkáme, teď jsou v plném proudu a nic je zřejmě nezastaví. |  |
|  | Délka vyklíčení hrachu, 23.4.2009 Díky za rady, takže to znamená, že mi to uhnilo, protože ho mám už týden zasetý a teď bylo celkem teplo. Takže znova. |  | Proti pampeliškám, 22.4.2009 Můžete poradit přípravek na hubení pampelišek? Máme je na zahradě jednu vedle druhé. Děkuji za radu. |  | Délka vyklíčení hrachu, 22.4.2009 Chci se zeptat, když zasadím hrách přímo do země za dlouho vyleze? |  |
 |
|