Příspěvky uživatele - vika

Lilie v kvetinaci, 26.6.2010
dakujem, pomohli ste mi :)
Lilie v kvetinaci, 26.6.2010
Mozete mi poradit ze aky substrat mam pouzit na presadenie lalii kt.som kupila v hornbachu?nie je na kochliku vobec napisane co je to za druh :(a farbu kvetov budu mat vraj biele a oraznove... listy su uzke a po celej dlzke stonky. Este by som... celý příspěvek >
Zhoustnutí habrů, 28.4.2010
mam este otazku ohladom hnojenia ziveho plotu z habru a buku, ze kedy sa ma hnojit, ci hned po zasadeni a ak ano tak kam sa dava hnojivo? navrch alebo pod korene? a ako casto a ci treba zivy plot hnojit? ak ano tak co odporucite? ako daleko od seba... celý příspěvek >
Zhoustnutí habrů, 21.4.2010
no tie ceresne su uz dost vysoke, takze im by vadit nemali, maju uz cez 3metre a zivy plot bude tak do 2m maximalne. Dakujem moc za informacie, buduci vikend teda budeme sadit habr-bukovy zivy plot :)
Zhoustnutí habrů, 21.4.2010
takze mozem zasadit habr a buk na preskacku a bude to dobre vypadat? S tym opadanim listov mi to nevadi, ze by niekde ostali a niekde nie, hlavne nech ten zivy plot nie je fadny... este mam otazky ci mozem habr a buk vysadzat pod stromy? lebo medzi... celý příspěvek >
Zhoustnutí habrů, 20.4.2010
Chcem sa spytat ci je vhodna kombinacia Habr a Buk ako zivy plot na chalupu? chceli by sme nejaku kombinaciu k Habru, aby boli podobne strukturou listu ale aby bol farebny alebo nejak zaujimavy aby plot nebol nudny kedze bude mat okolo 35m na dlzku a... celý příspěvek >
Co dat do zahonu? mulc,drevo, kamene?, 8.5.2009
dakujem :) takze mulc nepije tolko vody? lebo chcem aby sa voda hlavne dostala ku kvetom a ked dam aj tu foliu, ci sa voda do zeme dostane?lebo ja mam dost suchu a pijavu zem, za den je sucha akoby som ju ani nepoliala...
Co dat do zahonu? mulc,drevo, kamene?, 8.5.2009
Ahojte, potrebujem poradit ohaldom mojho zahonu na chalupe. Medzi kvety som miesto mulc, kory ktoru som nemala kupenu dala drtene drevo s ovocnych stromov v zahrade ale mam problem, ze mi pije vela vody a kvety mi vysychaju :(Mam dat teda mulc.koru... celý příspěvek >
narcisy, tulipány, hyacinty, 24.3.2009
ok, dakujem :) budem sa drzat vasich rad a snad to dobre dopadne :) V
Vhodne trvalky do kvetinaca, 24.3.2009
mala by som kvety pri okne na polcike (zmesti sa tam tak 10 kochlikov) a okno je smerom na juho-zapad, ked svieti slnko tak maju dost svetla. Mam rada kvitnuce kvety, ozivia mi izbu, zelene su fajn ale radsej by som pestovala kvitnuce trvalky :) tak... celý příspěvek >
narcisy, tulipány, hyacinty, 22.3.2009
tak diky za radu... skusim ich pestovat do uzavretia cibul a potom snad hodit niekde do chladu... inak v chalde maju byt normal v kochliku?a treba aj tmu ci staci len chlad? diky
Vhodne trvalky do kvetinaca, 22.3.2009
Som zaciatocnicka v starostlivosti ohladom kvetin, a tak by som potrebovala poradit, ze ake trvalky by som si mala zasadit do kvetinaca (nemam zahradu a ani balkon) aby mi vela kvitli a ako sa o ne starat. Chcela by som nejake celorocne kvitnuce aby... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika