|
cardiocrinum giganteum, 19.3.2009 Splést se může každý. Zaujalo mě to právě kvůli tomu, že rostlina moc k sehnání není a najednou tu čtu co lidí jí pěstuje. Proto jsem zareagoval. A taky proto, že kdyby jí opravdu někdo měl, že bych se s dotyčným dohodl třeba na nějaké výměně za... celý příspěvek > |
 |
Množení Oleandru semeny, 19.3.2009 Množení Oleandru semeny mi přijde zbytečné. Rostlina se dá velice dobře množit řízkováním a jak je tu již psáno, rostlinu tvorba semen vysiluje. Mirek |
 |
|
 |
Jacobinia carnea, 19.3.2009 Tuto rostlinu už mám téměr dvacet let a mohu ji doporučit všem. Je to nenáročná a nádherná rostlina. Jen nesouhlasím s tím, že se pěstuje podobně jako oleandr. Ten přeci jen může přezimovat při nízkých teplotách. Nevadí mu ani slabý mráz. Což se o... celý příspěvek > |
 |
Jaké cibulnaté vydrží v květináčích?, 19.3.2009 Jsem taky "blázen" do cibulovin a souhlasím s tím, že větší a květuschopnější rostliny se vypěstují přímo na záhoně. Snad ještě můžu k vašemu "seznamu" přidat Křín a Arisaemu. Taky ochotně kvetou i v květináči. Mirek |
 |
cardiocrinum giganteum, 19.3.2009 Podle mého opravdu jde o křín. Teď jde o to, kolikrát vám kvetla. Jestli víckrát, tak to cardiocrinum není určitě. Mirek |
 |
Hibiscus venkovní velkokvěty moscheutos, 19.3.2009 Pěstuji tento ibišek už pár let a semena tvoří pravidelně. Ne v takovém množství jako syrský, ale na rozdání sousedům a známým to stačí. Mirek |
 |