Příspěvky uživatele - anii

Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 31.3.2009
á tak asi o pár sekund později :)
Palmy mají pavučinky mezi listy a usychají, 31.3.2009
Pěkný den, nedávno jsem tu pročítala články a jestli se nepletu, tak pavučinky by měli mít na starosti svilušky. Jsou na ně různé postřiky - tuna v bauhausu... tak snad..
Jaká popínavka do truhlíku pod střechu? Bez slunce, 31.3.2009
Děkuji za rady,  ještě to doma prokonzultujeme :) Co by se komu líbilo. přísavník vypouštím, právě že u zdi je plot - jako opora již udělaný, myšlenka mít tam popínavku je již pár let stará :)
Jaká popínavka do truhlíku pod střechu? Bez slunce, 30.3.2009
Děkuji, našla jsem si již jak podražec, tak hortenzii. Které s nich si myslíte by se v těchto podmínkách dařilo lépe? A zdá se mi, že ta hortenizie jde hodně do šířky.. Raději bych užší.. Co myslíte? Mimochodem děkuji moc za pomoc.. jsem zahradník... celý příspěvek >
To ne.. jsou to tak.. 3-4m na délku? Nedokážu to odhadnout.. Ale truhlíků by bylo vedle sebe víc.. Chtěla jsem se podívat na nějaké fotky hortenizie, ale zatím mi to našlo jen keříčky.. Je to nějaký speciální druh? U Starkla jsem podobné také... celý příspěvek >
Jak velký? Myslela jsem obyčejný.. na muškáty.. ale tušila jsem že to nebude dostačující.. ani kdyby se pravidelně hnojilo?:) Není tam extra prostoru.. pak snad jedině nějaký "vyrobit" na míru..
Dobrý den, máme chalupu do L, takže v tom rohu je udělaná pergola, tzn 2 stěny jsou zeď domu, a 2 stěny jsou mírně otevřené do zahry. Pergola je celá zastřešená. U jedné zdi domu je pak plot (takový ten drobný, původně se po něm měla pnout nějaká... celý příspěvek >
Jak množit Juku?, 27.3.2009
Dobrý den, Jelikož nám juky udělaly nové výrostky, které se už ale k rostlině nehodí, říkali jsme si, že bychom je namnožili.. Jeden jsem ustřihla a dala obyčejně do skleničky s vodou.. už je v ní 14 dní, stále roste.. ale byl to jen pokus..... celý příspěvek >
Juka - pomoc s pěstováním, 25.3.2009
Je zajímavé, že najednou nevidím odpovědi na můj dotaz! Neví někdo, čím to je?? Včera večer jsem si všimla, že mi někdo odpověděl, a najednou vidím opět jen svůj dotaz.. mimochodem ty mapky a tečky - jsou tmavě hnědé s žlutým okrajem a den ode dne se... celý příspěvek >
Juka - pomoc s pěstováním, 24.3.2009
Dobrý den předem bych chtěla zmínit, že celou diskuzi jsem pročetla a radami ohledně pěstování JUKY v ní jsem se řídila, leč ono je to snad ještě horší, proto prosím o konkrétní radu. V kanceláři máme dvě Juky (nevím, jaký přesný název - na vysokém... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika