|
Vánoční kaktus chřadne, 9.12.2010  Máme vánoční kaktus a začal nám chřadnout... přikládám fotku... čím to je způsobené? Může to být přelitím?
Díky za rady |  | Hnojení okrasných trav, 8.6.2009 Dobrý den, mám laickou otázku. Vysadil jsem si před domem okrasné trávy a kolem nich je mulč, tak mě napadlo, jestli je nebudu muset díky tomu přihnojovat. Proto by mě zajímalo, co by bylo nejlepší na hnojení použít.
Přdem děkuji za... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký druh kapradiny?, 21.4.2009 Dobrý den, máme nevyužitý roh zahrady, min. polovinu dne je tato část zahrady ve stínu. Uvažujeme o vysazení kapradiny, ale nevíme jaký druh. Chceme kapradinu, která se pomaleji rozrůstá, aby jsme ji za pár let nemuseli pracně zmenšovat.
Můžete nám... celý příspěvek > |  | neznámá pro nás rostlina, 13.3.2009  Dobrý den, chtěli bychom poprosit o jméno této rostliny. Dostali jsme ji jako dárek, ale nikdo neví její název. Typem listů mi to trochu připomíná nějaký druh draceny, ale jistý si teda nejsem.
Předem děkuji za Vaši pomoc
Pavel |  | Neznámá rostlina, 11.3.2009 Jenom škoda, že mi ještě nekvetla. Určení by bylo mnohem jednodušší. A to jsem měl dojem, že je to pokojovka, když jsem si bral řízek :-) |  | Neznámá rostlina, 11.3.2009  Ještě přikládám foto za denního světla. Děkuji za pomoc |  | Neznámá rostlina, 10.3.2009  S manželkou přemýšlíme již několik let co je to za rostlinu. Ukořistil jsem ji při jedné návštěvě, asi před 8 lety. Majitelka už nežije, pěstovala ji v květináči jako stromek, přes léto byla venku. Bohužel se už název nikdy nedozvím. Zajímalo by nás,... celý příspěvek > |  |
 |
|