Úprava Vari, 7.8.2009 Mám možnost si vybrat mezi OP-1.1 nebo takovým tím pavoukem viz foto jestli neporadíte který by byl lepšíne nebo je to jedno?Mám zahradu skoro bez stromu ale mírný svah.
Úprava Vari, 6.8.2009 Jak jste spokojen s tím obracákem a nějake fotky by nebyly?Taky uvažuji o koupi a nevím jestli op1 nebo nm4-10
Výběr bubnové sekačky, 19.6.2009 Dobrý den potřebuji poradit, mám bubnovku Samson a seka jakoby k jedné straně viz.foto da se s tím něco udělat nebo je to normální u bubnovky?Díky
DSK 317 se kousla, 3.5.2009 Tak jsem se podíval do převodovky a zjistil následujíci : z kola řazení se vylomil zub a spadl dolů (kam jinam)mezi šnekový hřidel a šnekové kolo do ktereho ho to vmáčklo.Mezera mezi zuby se tím zvětšila a proto se to netočilo.Šnekový hřídel zústal... celý příspěvek >
DSK 317 se kousla, 3.5.2009 Dobrý den, potřeboval bych poradit při rotavátorováni s převodovkou dsk 317 se mě zasekla a nejede. Zkoušel jsem všechny rychlosti a bez výsledku.Nemá s tím někdo zkušenost na co se podívat nebo tak něco?Děkuju