Příspěvky uživatele - Jaan

Čo sa jej mohlo stať, 27.4.2009
Napadený Golden je docela OK. Nové lístky jsou už v pořádku a nově rozvinuté květy také. Já si myslím, že to bylo způsobeno chladem.
Meruňka - Baycor, 24.4.2009
Myslím, že vyraší. Příští rok to bude chtít postřik /Baycor aj./. Na poupata a pak při opadu plátků.
Japonské javory napadené mšicemi, 23.4.2009
Mospilan nebo Calypso
Kvetení révy, 23.4.2009
Na révě jsou už patrná budoucí květenství, není to brzo?!
Čo sa jej mohlo stať, 23.4.2009
Bylo to i na Ontariu, bohužel to uschlo. Byl to mladý stromek. Na kořenech nic zvláštního nebylo.
Postřik ovocných stromů, 23.4.2009
Podívejte se na vlákno "ochranný postřik", tam se o tom diskutovalo až až.
Čo sa jej mohlo stať, 22.4.2009
Není to padlí, padlí je jakoby pomoučené, ale tohle není. To bílé na fotkách jsou chloupky. Taky se to pozvolna zlepšuje, ale některé květy jsou zdeformované.
Aky strom pred bytovku, 20.4.2009
Strom nesmí produkovat agresivní pyl, taková bříza před okny je neštěstí. Podívejte se do vyhledávače na pylový kalendář a vyřaďte nevhodné stromy.
Čo sa jej mohlo stať, 20.4.2009
Já to mám na jednom Goldenu také,  jen na pár větvičkách. Padlí to není. Nemůže to být namrzlé?
Ochranny postrik, 19.4.2009
Když se podíváte dolů, tak tam mám rozpis postřiků. Clarinet Vám nahradí Zato + Dithane. A Mospilan je jakoby Reldan. Je to zjednodušeně, ale je to tak.
Ochranny postrik, 19.4.2009
Topas je azolový derivát a Dithane je kontaktní. Samozřejmě, že velkovýroba je něco jiného. Zajímalo by mě, kolikrát se ve velkovýrobě postřikuje.
Mechanický vertikulátor, 17.4.2009
Pokud máte trávník 5 x 5 m bez stromků tak budiž. Jinak s tím krámem /motorovým/ kličkovat po větší zahradě, to je jeeeedna radost. A založte si nový kompost na ta kvanta mechu a staré trávy. Doporučuju půjčit a budete vyléčeni.
Postrik proti pilatce, 17.4.2009
Pilatka ničí malé plůdky. Červivost způsobuje obaleč švestkový. Na Státní rostlinolékařské správě vydávají sumy efektivních teplot podle lokalit a podle toho se postřikuje. www.srs.czwww.srs.cz/omor/app kliknout na SET
Ochranny postrik, 16.4.2009
Asi záleží na místních klimatických podmínkách atd.
Ochranny postrik, 16.4.2009
Já mám 2 Idaredy a 2 Goldeny a zvládám to jedním postřikem na poupě.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika