|
Makita DCS4610, 28.3.2012 První dojmy po 2 hodinovém řezání jsou vesměs pozitivní, ani jsem nezaznamenal nějaké nepříjemné vibrace... myslím, že stará Stihka z práce má větší Kácel jsem topoly do 20-ti cm úplně bez problémů.
Bazarovou pilu jsem kupovat nechtěl,... celý příspěvek > |  | Makita DCS4610, 23.3.2012 Děkuji za přínosné infornace. Opravdu by mne zajímalo jaká lepší pila by se za tyto peníze dala sehnat (když pominu elektrické) - hledal jsem docela pečlivě... Opravdu u ní neexistuje tlumení vibrací? Zítra ji jdu vyzkoušet... Jan |  |
|  | Makita DCS4610, 22.3.2012 Dobrý den, zakoupil jsem hobby pilu MAKITA DCS4610 na takovéto domácí řezání. Může se někdo podělit o zkušenosti, popř. na co si dát pozor..? Díky Jan |  | Jakou pilu na sruby?, 6.2.2009 Díky za Vaše příspěvky, hlavně panu J.S. Koupil jsem Dolmarku PS 5000. |  | Jakou pilu na sruby?, 4.2.2009 Dobrý den, rád bych si koupil pilu pro každodenní použití při práci na srubech, tzn. mokré jehličnaté dřevo. Poradíte výkon, značku...? Dík |  |
|