Příspěvky uživatele - slimakmato

Úprava Vari, 7.6.2009
no jo ale tato moja honda nejak nechce tahat do kopca ani s praznou vleckou. Zaradim 2 a nist ani sa nerozbehne. mozno je spatne nastaveny. ked som tam mal brixa intek tak to bolo bezproblemov no zial vyskytla sa vyrobna vada a ineho motora mi dat... celý příspěvek >
Technika orby, 7.6.2009
aha takze prvy zaber staci kolko da a atie ostatne sa snazit uz udrzat v nastavenej hlbke. proste postupne zahlbovanie...
Technika orby, 6.6.2009
no pokial ide o druhu brazdu je mi jasne ako nastavim sirku zaberu aby to traktor utiahol v danej hlbke 18cm ale treba urobit prvu braazdu a tam sa nastavit neda nic. alebo ju idete na viac krat aby sa dostal pluh na tych 18 cm hlbky?
Úprava Vari, 6.6.2009 Obsahuje fotku
mam takuto vlečku a do kopca ju na 2 nechce tahat -šmíka spojka . -teren polna cesta ci chcem moc ? tahac prevodovka MPT-320 motor HONDA GCV 190
Technika orby, 6.6.2009
zdravim starych a aj novych oračov mam malotraktor supa MPT-320 s motorom Honda GCV 190 a velky plan kupit otocny pluh. nastavit by som ho uz aj hadam vedel ale zaujma ma ako zacat prvu brazdu. nakolko pochybujem ze ho zahlbim do predpisanej 18cm... celý příspěvek >
Technika orby, 28.3.2009
no musim povedat že zaujmave to je ale myslim ze na nase podnebne pasmo to vhodne nieje zvlašt pri spracovani pôdy na zimu . tento system je vhodny pre juznejsie podnebie kte maju urodu z pola 2krat do roka a nemaju celu zimu sneh. navyše je to... celý příspěvek >
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 28.3.2009
to spravne uvažujete ja som mal kultivator s klinovym prevodom a ta spatečka tam moc chybala. musel som využivat gravitačnu spiatočku ale nie všade je kopec žial a malo to to nevyhodu ze to do kopca zle tahalo.
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 24.3.2009
AGZAT ozaj špička ale aj strašne drahy...
Technika orby, 1.3.2009
hm... no ked to utiahne (s problemami ) moj kultivator KF 60 Quantum tak ten AGZAT by to mal zmaknut... len ten dvojtaktovy kraval
Technika orby, 1.3.2009
to mate pravdu ilova zem je zradna. uvažujem aj o staršom AGZATE le ten ma motor jikov co sa bojim ze je slaby na kopcovity teren s plnov vlečkov tahat do kopca. nemate stym dakto skusenosti??
Technika orby, 27.2.2009
a stroj sa ako správa je aj stabilnejší?? myslím tym ze ci ho netlačí do bokov. a spytam : mam v plane si kupit taky stroj šupa praktis len neviem ake mate stym skusenosti v ťažkej ilovitej pôde
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 23.2.2009
vďaka za odpoveď... len ako sa to bude správat v tazkej pôde...
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 22.2.2009
ja by som sa chcel spytat uvažujem o kupe traktora šupa praktis a s motorom BaS intek pro 6,5. len sa bojim ze ten motor je slaby... planujem s nim vozit čerstvo pokosenu travu a s plnov vleckov do kopca miestami prudkeho. odhadovana hmotnost cleho... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika