|
Protipořezový komplet Profesional II M, 17.3.2010 Děkuji za odpověd chtěl jsem se ještě zeptat jestli máte k těm letním i modrou blůzu, jestli to virobce dělá taky.Konopek |  | Protipořezový komplet Profesional II M, 16.3.2010 Zdravím panové chci se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou a hlavně co se týče kalhot jestli jsou celé nebo jen u kotníku neprořezné do víšky cirka 20cm děkuji za odpovědi Konopek |  |
|  | Stihl 023, 8.2.2010 Děkuji za příspěvky, ptal jsem se u nás a řekli my, že se už nevyrábí tak nevím, jestli víte, kde to koupit tam my napište adresu, ja si to objednám. Díky Konopek |  | Stihl 023, 7.2.2010 Zdravím panové potřeboval bych poradit ohledně této pily je to dobrá pila má už něco za sebou, mám ji pujčenou od tchána, povoloval víčko od oleje, a nešlo to, tak vzal šruobovák a jak zabral tak víčko prasklo.Skoušelo se to zalepit, ale tečeto,... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz Sharks shk 253, 27.12.2009 Zdravím tak jsem se konečně dokopal a brousil jsem tři řetěze, hned po sobě bruska jela jak sax ale nabrousil jsem dva a sepla tepelná pojistka protože se to přehřalo to mě docela naštvalo, ale stačilo 5 minut a jela dal jsem spokojený až na to... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz Sharks shk 253, 17.12.2009 Zdravím panové tak my dnes došla a vypadá velmi dobře, a schopně.dnes ji smontuji ale otestuju ji v sobotu, a potom dám vědět s pozdravem konopekk |  | Bruska na řetěz Sharks shk 253, 15.12.2009 Zdravím Stando Tady Konopekk děkuji za podporu doufám že jsem udělal dobře, jak ji pořadnbě o víkendu otestuji dám vědět |  | Bruska na řetěz Sharks shk 253, 14.12.2009 Zdravím panové objednal jsem si tuto brusku protože se my velice líbila sháněl jsem na netu nějaké informace o ní ale nic jsem nesehnal, jestli někdo má, mohl by my o ní něco říct a jak je sní spokojen.dík konopekk |  |
 |
|