Příspěvky uživatele - Luboš Hampl

Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 5.4.2009 Obsahuje fotku
Dnes jsem vláčel zahradu pomocí 3 bran, posílám foto mého stroje s bránama. Šlo to super. Připojte i vy svá fota. Teď v létě startuji na první zatáhnutí. Ten el.startovací vozík už ale vyrábím, na podzim se bude jistě hodit.
Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 29.3.2009 Obsahuje fotku
Tak s rotavatorem jsem se zatím nesetkal, já mám pouze brány. Chtěl jsem se ale zeptat, zda někdo nemá zkušenost se startováním pomocí "el.zařízení". Zetory 25-tky měli vozík na starty. U TJčka jsem na to zatímn však nikde nenarazil, ale nemusel by... celý příspěvek >
Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 8.3.2009
Dobrý den, bylo by možné na fórum vyvěsit několik fotografií a blíže popsat jak jste tam dal žhavící svíčku a zapojil ten startér. Je to zajímavý nápad, ale určite stávající závit a otvor na žhavící svíčku nepasuje.  Já mám na setrvačníku taky... celý příspěvek >
malotraktor?, 29.1.2009
Já vlastním TJ 6,5, to je další typ tohoto stroje, vyráběný v roce 1968, jde o pracanta, mám k němu obyč. valník, dále brány, pluh atd. Letos to chci vše prubnout. lubos.hampl@email.cz
Jednoosý traktor - fréza TJ 6,5, 17.12.2008
Zdravím Vás, zrovna dělám údržbu brzd, při které jsem zjistil, že mám od oleje prostor kotoučů a obložení, takže asi mám špatná gufera, zatím to řešit nebudu, až podle toho v jakém to bude rozsahu. Proč ale píšu, chci se zeptat zda má někdo již... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika