Příspěvky uživatele - dunda

Malotraktor (vari, MS, MKS nebo jiné), 15.4.2017
Dobrý den. Přesto že jsem zde našel slušný počet příspěvků ohledně výběru malotraktoru na zahrádku (do 200m2) dovoluji si vložit tento nový. Cílem je sehnat stroj pro funkci rotavátoru, sazeče, proorávání brambor (to je pro mne priorita).... celý příspěvek >
Karsit Dream 115 E, 25.9.2010
Dobrý večer. Nemáte někdo prosím zkušenosti s tímto zahradním traktorem (riderem)? Nyní je za akční cenu, což vypadá docela dostupně. Zajímá mě především kvalita zpracování i jednotlivých dílů. Motor už to má BS, převodovka manuální, což mi nevadí.... celý příspěvek >
Zahradní traktor z bazaru?, 7.9.2010
Děkuji za odpověď. O Countaxu jsem již něco málo přečetl, velice se mi stroje líbí. Bohužel mám trochu obavy z dostupnosti servisu. Navíc jsem ani nikde nenašel nějakou aktuální nabídku, sortiment, rozpis náhradních dílů apod. Zde se psalo o firmě... celý příspěvek >
Zahradní traktor z bazaru?, 7.9.2010
Dobrý den všem. Pomalu ale jistě se rozhlížím po zahradním traktoru. Jaký je váš názor na bazarové zahradní traktory? Cenu bych viděl tak do 40ti tisíc. Preferuji jako všichni robustnost, výkon a spolehlivost. Sběr do koše v kombinaci s mulčem.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika