|
Česnek jako lék, 25.3.2009 Co je na tom pravdy, říká se ráno lék večer jed. |  | Jaké koše proti hryzcům, 24.3.2009 Take bojuji s těmito zvířátky, teť na jaře se chytají do klasických pastiček na myši, návnada mrkev, ořech mam to v malé jámě zadělané deskou, občas kontroluji, hodně štěstí. |  |
|  | Kuny, 24.3.2009 Někde jsem slyšel že tam kde jsou kuny, se má nechát puštěné rádio ovšem nevím na jaké stanici, hodně štěstí. |  | Co teď s kadeřavostí?, 19.3.2009 Tak si to tady pročítám a chci taky něco dodat, jeden starý zahradník mě říkal jak dříve stříkaly tyto stromy modrou skalicí+vápno rozmýchat vodě a tímto postříkat tak někdo napište jestli to máte odskoušené díky. |  | Růže do květináče, 17.11.2008 Děkuji za skvělé rady skusím ji zazimovat venku. |  | Růže do květináče, 9.11.2008 Mám koupenou zakrslou růži v květináči, ale aby příští rok kvetla určitě by potřebovala zazimovat a tak nevím jestli ji mám nasadit ven a zakrýt, nebo ji dát jen třeba na chladnější chodbu, děkuji za radu. |  |
|