|
Zázraky v zahradě, 14.12.2009  Ahoj-Severní Morava. Digi foťák je fajn, tolik snímků za 2roky jak málem za celý život.A to mám obyčejný kompakt Fujifilm. Jo u nás v Česku je krásně, hodně lidí si to neuvědomuje. Tak foťte i krajinu, ráda se podívám, protože mi moc neříká střední... celý příspěvek > |  | Růže, 14.12.2009  Ahoj a díky, tam mě nenapadlo se podívat. Já si taky myslím že je to Rose Gaujard. Funguje zase staré PC a v něm lepší fotky. Jen je tam napsané, že je dobře řízkovatelná a to se mi nepodařilo. Dobře se řízkuje druhá, je světlejší, ma málo trnů,... celý příspěvek > |  |
|  | Pokojové rostliny, 14.12.2009  Ahoj pěstitelky, krásně Vám to kvete a jestli je něco IN tak na to já kašlu. |  | Pampová tráva, 13.12.2009  Pampu nepěstuji, na Livingu jsem našla tohle: Stolař udělal pyramidu, na ní je silná folie. Tu pyramidu má ta paní podloženou kameny a pokud je nad nulou, tak ji uvnitř větrá. Když mrzne, kameny vytáhne. Vyměňte ten sáček z silnější folii, ať se... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 13.12.2009  Sníh ještě není. Tak obrázky 2008. |  | Růže, 13.12.2009  Teď jsem přihlášena. Tahle fotka není upravená. |  | Pěstování citronu z pecky, 13.12.2009 Dejte foto, všechny citroníky co jsem měla jsem vypěstovala z pecky a asi za 2roky naroubovala. Už by mu měly růst llisty. |  | Růže a ostatní, 12.12.2009 Ahoj, taky jsem zvědavá, jsou hezké.Mi se líbí ta první. |  | Růže, 10.12.2009 Džunglovito se mi taky líbí. |  | Jak řezat růži na kmínku?, 10.12.2009  Vy už máte vysazeno, ale pro ty co o tom uvažují.Na stránkách p.Šípa jsem našla růži vhodnou na nízké živé ploty- Pompon de Borbogne, stolístka, řez po odkvětu, výška kolem 0.5m. Je to historická růže, proto ten řez po odkvětu. Jak píše paníDana... celý příspěvek > |  |
|  | Růže, 10.12.2009  Pauls Himalayan Musk máte jak dlouho?Prý může mít i 10m, to je panečku obr. Z vonících historických je ještě nabízená Louise Odier, asi 180cm. |  | Růže, 10.12.2009 Austin nabízí Anne Boleyn, Benjamin Briten, Grace, Munstead Wood(tu u nás sai neseženete), ty ostatní u p.Šípa, u Pelců, proplant a možná i jiní. Dejte do google patio rose, vyjedou Vám nějaké sorty.
Hodně růží má vyšlechtěn Poulsen-například... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 10.12.2009 Nádhera, obdivuji vaší trpělivost |  | Kočka na zahradě, 9.12.2009  Výborný příspěvek, my už kočku nemáme, přejelo ji auto. Zato náš pes likviduje v tomto počasí trávník.
Osobně si myslím, že se všeobecně zveličují infekční choroby, asi je málo alergiků. Nepamatuji si, že by nás doma nějak rodiče chránili, jsem... celý příspěvek > |  | Růže a ostatní, 9.12.2009  Kájo dík, nabízí je proplant, nebudu čekat na p.Šípa. Ale už hlásí zimu, teď už to nestihnu tak na jaře. Větší keře se mi taky líbí, je to větší paráda než velkokvětky, když kvetou. |  |
 |
|