|
Pnoucí růže bílá, 8.4.2010 Růže došla silně zavoskovaná,snad vyraší. |
 |
Modrá růže Sissi, 8.4.2010 To se používá u hortenzií, si myslím. Přidáním skalice se změní půdní PH a růžové květy by měly zmodrat. O růžích nevím nic ani jsem nic nečetla. |
 |
|
 |
Jaká růže k plotu?, 4.4.2010 Díky. |
 |
Jaká růže k plotu?, 3.4.2010 Ahoj, mám dotaz na Westerland. Jak letos přežila zimu, sleduji jeden nádherný keř ve vedlejší vesnici a už jsem ji chtěla na podzim koupit, ale zapomněla jsem(koupila jiné). Někde jsem na netu četla, že není mrazuodolná. |
 |
Jaká je Big Purple?, 29.3.2010  Byla jsem dnes hobbymarketu ve Frýdku-Místku, mají zásilku růží od Tantaa, Kordese a angličanky. Kordesovky jsou drahé-319kč, Tantaovky-269 a angličanky 299 kč. |
 |
Růže, 29.3.2010 Tak se hlásím, mám dobrou zprávu: Mme Issac Pereire přežila a omrzlá je jen na konci větviček. Silně omrzla je Sombreuile, no bude z ní malá sadovka a ostatní historické jsou OK. OK není velkokvětá Lidka, mráz ji pořádně zmladil. |
 |
Růžové zahrady, 13.3.2010 V Olomouci, další je Soutěžní rozárium v Hradci Králové, Zámecké rozárium v Častolovicích, Sbírkové rozárium v Průhonicích.
Projděte si tady starší příspěvky, najdete i info na stránky růžových školek. Co se psíkem nevím. |
 |
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 3.3.2010 Dejte do vyhedávání tady na zahradě převislé jahody a objeví se Vám příspěvky, nejlepší jsem našla na vláknu jahody popínavé od hosta...124.75 z 6.12.2009. |
 |
Zázraky v zahradě, 21.2.2010  Už aby se to neobjevovalo, včera zas 3cm sněhu. |
 |
Parková růže, 26.1.2010 Parková nebo taky sadová růže se pěstuje stejně jako ostatní růže.Dařit se ji bude pokud bude mít dostatek sluníčka. Kvetoucí růže mezi keři může být velice pěkná, viz anglické zahrady na Krásných růžích paní Dresly.
Podívejte se na :Sadová jako... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 18.1.2010 Koupila jsem včera semena této cuketodýně v hypermarketu H v Ostravě. |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.1.2010  Pěkná chata , letos máme taky pěknou zimu. |
 |
Ovocná stěna z hrušní, 16.1.2010 To je paráda. |
 |
Růže New Dawn, 8.1.2010  A co Compassions?Má mít tak 2m, je to popínavka a dá se prý pěstovat jako velká keřová, voní- je od šlechtitele Harknesse. |
 |
Růže New Dawn, 8.1.2010 Ještě se podívejte na Opory pro růže jsou tady na vláknu růže. |
 |