|
Drin / cornus alba - hnednutie listov, 10.6.2009  Drin ma pekne vyhonky ale starsie listy hnednu. Vlahy ma dostatok. Co to moze sposobovat?? Rastlina je mlada, na jar zasadena. Vopred dakujem za rady. |
 |
Foto cyprusteka - prosim o radu, 9.6.2009  Co im chyba? krasne rastu, vyhanaju, akurat vnutri niektore vetvicky uplne zhnednu. Cim pohnojit...? Hnojim obcas Kristalonom. Alebo maju vela vody? Polievam pravidelne - uschnutie preto vylucujem. Takto isto sa chova aj tmavozeleny cyprustek. |
 |
|
 |
Aka je to rastlina?, 5.6.2009  Ma malicke biele kvietky a zlte listy, pekne vyhana, kmienok cerveny leskly. |
 |
Cypřišky - uvadají a některé uvnitř reznou a opadávají, 24.3.2009  nieco taketo? nam tiez hnednu |
 |
Thuja, 24.3.2009  cypristeky vyzeraju nejako takto? |
 |
Uhynute cyprusteky?, 24.3.2009  Pocas zimy nam takto uhynuli zlatozlte cyprusteky. Daju sa este zachranit? Foto je nekvalitne robene mobilom, prosim o vas nazor. Zvnutra postupne hnednu, vlahy mali celu zimu dostatok. |
 |
Strihanie jedlicky, 23.3.2009  Ma niekto skusenosti so strihanim jedliciek? Pozna niekto tento druh Abies Alba? |
 |
Nestrihany zivy plot, 15.1.2009 Chcem nestrihany zivy plot mix Thuje a Cyprusteky.
Ako daleko od susedovho plotu treba zasadit? Momentalne su este male a su 80cm od plotu, je to vela ci malo? |
 |
co nejrychlejší porost, 15.1.2009 Ja idem na jar skusit Turkestánsky brest (Ulmus pumila celer), vraj to rastie velmi rychlo. |
 |
Travnik, 15.12.2008 Este doplnim, ze teplota bola u nas okolo 8st tak som si dovolila vysiat ho. |
 |
|
 |
Travnik, 15.12.2008 Tyzden po vysadeni travnika som podu este prehrabala, bol silny dazd a spravili sa nerovnosti. Moze to semenam travy uskodit?
Za odpovede vopred dakujem! |
 |
Fotky tuji a cyprustekov mix, 3.10.2008  Zelam pekny den,
kupila som vlani Conifera-mix v Bille, vyska 10-15cm za 10Sk,-.
Ako uvidite na obrazkoch stromceky sa vsetky prijali a dnes maju uz niektore vysku 1m. Takze som happy ze sa im tak dobre dari, mame ilovitu podu. Az nato ze dodnes... celý příspěvek > |
 |