Příspěvky uživatele - Ivettt111

A co tento keřík je to nemoc?, 1.8.2008 Obsahuje fotku
Zdravím-letos jsem se poprve dala do pěstování-nasadila jsem jen tak 70 keříků rajčat bez hnoje jen tak.Koupila jsem bambusové tyče-vím nejsou moc dobré, ale je to začátek-Vše je OK rostou, ale u 2 keříků jsem našla tohle tu černou čárku-myslíte, že... celý příspěvek >
Slunečnice 4-5metrů, 1.8.2008
Těším se na foto:)) dala jsem do broskví naši ostudu-téma stříhání jednoduše-poradíte dá se zachránit-nebo je lepší ji zlikvidovat?mám už nasazené tento rok miminka, ale tahle když dá broskev tak to je obr a hodně sladký-jenže se o ni nikdo... celý příspěvek >
v jakém stadiu máte melouny?, 1.8.2008
Je jich více, ale nevím kolik jich dojde-a co vy -nějakou fotku i vy začátečníci prosíííííím:)))papa
v jakém stadiu máte melouny?, 1.8.2008 Obsahuje fotku
Tak tohle jsou moje melounky:)) myslela jsem, že budou pruhované-od začátku to tak vypadalo-letos tedy poprvé, ale nevííím asi nepoznám kdy se sklízí:)))
Stříhání jednoduše - broskev, 1.8.2008 Obsahuje fotku
Tak tohle je má brosve kaput:((myslíte že se dá zachránit?nebo zrušit.Jak vydíte dlouhé větvě a nikde nic až někde na konci tenké větvičky plody je hooodně vysoká řekla bych tak 3-3,5m.Nebo poradíte něco jiného?děkuji
Celer 2, 24.7.2008
Děkuji moc, dobrá rada-vyzkouším:)))letos jsem bez mrkvičky:((ale příští rok už budu o něco chytřejší a hlavně pohnojím:)))
Rjačata - kroucení listů, 24.7.2008
Tento rok jsem poprvé nasadila rajčata 70 sazenic:)) velká rodina:)) a mám je na 3 místech na jednom jsem stříkala proti mšicím a na těch druhým nic ani nehnojila a výsledek... ty co jsem postříkala proti mšicím tak u dvou z 20ti se mi stalo, že se... celý příspěvek >
v jakém stadiu máte melouny?, 24.7.2008
No krááása!!! gratuluji to jsou melounky  na další rok si udělám melounkové pole letos to bude asi jen 10-15 ale těch pidi je tam mnoho, ale myslím, že v takové zimě nedoujdou.Takže jak se tak dívám-meloun je vlastně naprosto nenáročný-tedy,... celý příspěvek >
kiwano, 24.7.2008
Prosím a odkud máte sazenice?moc děkuji
Pěstování melounů v Praze, 24.7.2008
Tak po nějakém dni vydím:))) že sklenice je blbost-ty brďo koukám, koukám a oni rostou tak rychle... dva co jsem měla větší už jsou jako 2 velké grepy a ty ostatní jsou grep:)) příští rok budu tedy opravdu chytřejší-dříve nasadit to určitě a jak... celý příspěvek >
Celer 2, 20.7.2008
Moc děkuji-už jsem chytřejší:)) letos jich mám asi 24 a je to málo:)))) takže na rok jich nasadím více-je takový hubenější, ale statný.Ještě mě napadlo když sadíte mrkvičku pokud tedy-jak to děláte aby byla dál od sebe když je v pytlíku tolik... celý příspěvek >
Celer 2, 17.7.2008
Já se zeptám-kdy sklízet celer-zasadila jsem ho v květnu (poprvé)a již má pěknou korunu, ale nevím zda je dole už hotový-bude mírně vidět na povrchu? já ho pěstuji jen kvůli listu-přítel ji jedině list-miluje ho jen tak anebo ho přídávám nadrobno... celý příspěvek >
Jaký druh sladkého rajčete?, 17.7.2008
Zdravím jelikož teprve prvním rokem pěstuji na zahradě rajčata venku-koupila jsem první co bylo poruce a to Sláva-Porýní:(pro mě prozatím velké zklamání jelikož jsem si neuvědomila, že je hooodně druhů rajčat a zkrátka jsem to ryskla... první sklizeň... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 17.7.2008
Zdravím-odpovídám na tu Slávu Porýní-jsem zahradník začátečník a letos poprvé jsem začala pěstovat rajčata-také jsem nevěděla a nekoukla na internet a nasadila Slávu Porýní a nyní jsem sklidila první kousky-a můžu říci pro mě snad nejhorší... celý příspěvek >
v jakém stadiu máte melouny?, 17.7.2008
Zdravím chtěla jsem se zeptat hodně Vás dává pod melouny tu textílii já jsem začátečník v zahrádkaření a proto mě zajímá jak ji umisťujete kořen volný a pod celý ten šlahoun-tzn.že je to asi prodyšné když prší že? jakou tedy koupit bílou nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika