|
ad lusky na svestce, 21.6.2004 Ahoj, lidi. mam novy dum a novou zahradu se starymi svestkami. jeste jsem je nevidel rodit - nevim, co je to za odrudu. Maji zlute flekate listy, na koncich letorostu neco malo msic a 50 - 80% holecku se zmenilo v prazdne "lusky" o delce... celý příspěvek > |  | Lusky na svestkach, 21.6.2004 Ahoj, lidi. mam novy dum a novou zahradu se starymi svestkami. jeste jsem je nevidel rodit - nevim, co je to za odrudu. Maji zlute flekate listy, na koncich letorostu neco malo msic a 50 - 80% holecku se zmenilo v prazdne "lusky" o delce... celý příspěvek > |  |
|  | Prořez lípy, 5.2.2004 Dobrý den .
Na zahradě mám 3 velké lípy.Jsou několik let neudržované a já bych je rád nechal prořezat.Mohl /a/ byste mi doporučit firmu ,která by prořez provedla či dát radu ,jak bez újmy na to ?
Díky Martin |  | pěstování letniček na sušení, 27.10.2003 prosím o podrobném pěstování letniček na sušení hlavně statice,slaměnek atd. Rovněž použití herbicidů a boj proti škůdcům.Děkuji |  | Ginko biloba, 24.5.2003 Kdo ví prosím něco o ginko biloba pendula. |  |
 |
|