|
závlaha svépomocí, 19.2.2009 Řeším stejný problém, ale jelikož mám málo času a nejsem tak zručný nechám si zavlažování raději udělat od profesionálů. Pokud je někdo zručný vše pro závlahy svépomocí jsem viděl u afg v Kolíně. |  | Zazimování trávníku, 10.11.2008 Může se nyní v listopadu sekat trávník a případně na jakou výšku? Jedná se o cca půl roku "starý" trávník v nížině.Díky za radu. |  |
|  | Zalévání - thuje smaragd, 14.10.2008 Potřebuji radu, jak nejlépe vyřešit zalévání thují smaragd cca 95ks (50m) bez toho, abych musel každou rostlinu zalévat osobně zvlášť, je k prodeji nějaká delší zavlažovacíí hadice, která by tuto zálivku řešila? Díky. |  | Rez travní, 23.9.2008 Již více jak tři týdny pozoruji na cca 4 měsíce starém trávníku reznutí, před 10 dny jsem posekal a rez na trávě je pořád a to nemluvím jak vypadala po sekání nová sekačka, celá zaprášená rzí. Co je příčinou a jak s tím správně bojovat a předcházet?... celý příspěvek > |  | Jak na travu v travniku?, 8.7.2008 Vytrhávat jsme zkoušeli, ale na pozemku je to pomalu všude a hlavně kolem nás jsou 4 pozemky, kde se ještě nezačalo stavět a vlastníci na nějaké sekání kašlou, takže náletem se k nám dostává kde co... |  | Jak na travu v travniku?, 1.7.2008  Máme stejný problém jako Radek, máme cca 2 měsíce založený trávník, zemina navezena loni na podzim, několikrát proběhl postřik Randapem, pozemek cca 600m2 a nyní se nám v trávě objevil tento "neřád". Zkoušeli jsme vypichovat, jde to, ale když vidíme... celý příspěvek > |  |
 |
|