Příspěvky uživatele - Daneek

Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 13.4.2015
uz jsem to nasla, bylo to v dodatkove tabulce.
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 13.4.2015
Tak mam doma vertimec a samozrejme koncentrace na jahody tam uvedena neni. Poradi nekdo?
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.4.2015
Co se stane, kdyz nastrikam Talent na kvet? Chcipnou vcely? Manzel to strikal v pondeli, kdyz vichr trochu polevil, mam obavu, jestli to bylo dost, radeji bych pridala. Zatim kveteni nepokrocilo, jak je zima, ma tak 10 otecrenych kvetu, ale jeste... celý příspěvek >
Doporučte postřikovač, čeho se naopak vyvarovat?, 1.4.2015
s temi naplnemi mate samozrejme pravdu, tak me nenapadlo uvazovat.
Doporučte postřikovač, čeho se naopak vyvarovat?, 1.4.2015
Prosím doporučte postřikovač typu "na záda", s dlouhým nástavcem (nebo možností dokoupit). Který má podle vás nejlepší poměr cena/výkon?  Šetříme, nemusíme mít "mercedes", ale každý rok kupovat nový taky nechcem. Potřebujem cca 12x ročně... celý příspěvek >
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 14.3.2015
Díky za podnětnou diskusi k tématu. myslíte, že by sazenicícm uškodilo, kdybych jim ty listy ze spodní strany insekticidem otřela třeba houbičkou? Máte někdo informace o tom, jak roztočík přežívá v půdě? Není opravdu potřeba ten starý... celý příspěvek >
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 12.3.2015
Sousedi maji planinu, respektive moniliosni jabka, nejblizsi mozne jahody budou tak 100 metru. Ja sama mam na zahrade asi 7 metru a za terennim zlomem jeste zbyle v trave senga sengata z nedokonale zruseneho zahonu a ty jsou v pohode. Nevim, kde se... celý příspěvek >
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 11.3.2015
No a myslite, ze osetrovat ty napadene ma smysl? ja totiz mam napadene uz skoro vsechny. sadbu jsem mela z Vranan - odruda Carmen. byly skvele.
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 11.3.2015
Myslím, že mám na jahodníku roztočíka. Nemám to ověřené mikroskopicky, ale vypadá to tak - listy jsou pokroucené, rostliny malé, plodí málo.. Stav se celkově postupně zhoršuje, počet napadených sazenic se zvětšoval, ikdyž jsem se snažila sázet... celý příspěvek >
Jak se zbavit přesličky, 16.6.2014
Tuto diskusi jsem si vyhledala poté, co jsem opět odnesla náruč přesličky na kompost. Možnost uvařit si čaj mě zaujala, dala jsem si vyhledat, k čemu je dobrý a zjistila jsem toto: Při sběru nesmíme zaměnit za jiné druhy přesliček, např. lesní... celý příspěvek >
Burlat mi kvete až teď. Poloha? Řešení?, 25.4.2014
25069. diky
Klejotok na Leskoře, 25.4.2014
Dekuji, tak uz ani nemusim vkladat dalsi fotky. Achjo. Jeste mame rez hrusne a cervenani visne, ja si ten Talent asi objednam v cisterne :-( Pujdu na to hned.  Co s takovymi letorosty, ktere maji na sobe pri kmeni uschla poupata, ale na... celý příspěvek >
Klejotok na Leskoře, 25.4.2014 Obsahuje fotku
Tak jestli to nemuze byt nakonec molilioza. Vyfotila jsem to mobilem, neni to uplne nejlepsi a kiksla mi baterka - dobijim, pripadne dofotim. Strikane to neni, loni to jeste nebylo (nebo jsem si nevsimla). Letos v dobe kvetu mrzlo, pinkcot by... celý příspěvek >
Klejotok na Leskoře, 24.4.2014
Mam stejny problem asi na 3 letem Pinkcotu. V poslednich dnech s nim mlatily dosti silne vetry, nemuze to byt tim? Jinak je na slunem sussim miste (na nasypu), puda mozna tezsi je, s tim uz nenadelam nic. Roste fakt krasne, letos je snad i opylen.... celý příspěvek >
Burlat mi kvete až teď. Poloha? Řešení?, 23.4.2014
Mam asi pětiletou třešen Burlat. Kvete mi až nyní, kdy jsou už třešně v okolí odkvetlé. Může to být tím, že jí mám vsazenou za opěrnou zdí stínící ji z jihu? Výška překážky je cca 1,5 metru, sahá letos asi do poloviny koruny. Pokud myslíte, že to je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika