Příspěvky uživatele - iguka

Stavba udírny s grilem svépomocí, 21.9.2010
mám právě tu glazurovanou kameninu a taky si nejsem jist, jestli ji můžu použít. Jde mi o to, jestli se při topení v kouřovodu nemůže vypařovat nebo rozpouštět a být tak potravinářsky závadná.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 20.9.2010 Obsahuje fotku
čekám na Jezevce, až se mi ozve. Ještě bych se zeptal, jestli nevadí na kouřovod ta kanalizační betonová roura, která je ale ovšem poglazurovaná. Snad to vadit nebude.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 16.9.2010
Nemůžeš mi udírnu nafotit? Zajímalo by mě, jak tam máš řešen ten plech nad kouřovodem a i topeniště by mě zajímalo, nevím jak ho udělat velký. Já budu řešit regulaci kouře z udírny kouřovou klapkou a dvířka do topeniště chci s regulací vzduchu.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 15.9.2010 Obsahuje fotku
Rozhodl jsem se taky postavit krb s udírnou. Po přečtení hodně diskuzí a procházení obrázků krbu jsem vybral takovou soustavu, která se mi líbila, nebude drahá na provedení a zvládnu ji sám. Dávám dva obrázky, jak to bude vypadat. Udělal jsem ale... celý příspěvek >
Teplo ve sklepě, 21.8.2010
Včera odpoledne přes den jsem změřil teplotu u souseda v tom vybetonovaným sklepě a měl tam taky 16 °C. Ano, měl tam jiný ručičkový teploměr a bylo na něm 8, ale byl zaseknutý. Celá léta žili tím, že tam mají 8 stupňů, ale vyvedl jsem je z omylu.... celý příspěvek >
Teplo ve sklepě, 18.8.2010
Vykopal jsem na zahradě pod zahradní chatkou sklep o rozměru 90 x 130 cm a do hloubky 170 cm. Stěny sklepu jsem nebetonoval, protože podloží je hlína se skálou a nesesouvá se to. Sklep jsem zakryl dřevěným víkem a pod něho jsem dal 10 cm polystyren.... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika