Příspěvky uživatele - iguka

Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 27.5.2011
Tak dnes je 10. den. Tak teď jsem se podíval pod plachtu bazénu a voda je čistčí než včera, řekl bych, že skoro křišťálová jak nová.  Zřejmě si ten jemný kal sedl na dno, ale i dno se mi zdálo čisté. Už mám ten vločkovač za 60,- Kč 0,5 litru,... celý příspěvek >
Mravenci, mravenci a zase mravenci, 27.5.2011
ve skleníku máme vždy každým rokem mravence, stačí je zalít párkrát smradlavkou (výluh z kopřiv) a jsou pryč.
Hryzec, 27.5.2011
tak dneska jsem do skleníku nastražil dvě pasti na myši s jablkem, tak uvidíme, jestli to zabírá. Můžu říct, že mě už fakt štve, jak mu chutnají kořínky našich okurek.
mám obyčejnou 3/4 hadici, o nějakém udělátku jsem přemýšlel, ale nechal jsem to být, aby to odsáhlo i větší kusu bordelu
hadicí samospádem by to mělo jít vysát, ne? Jinak včera 9 den, měla voda 26,5 stupně. Vodu jsem vysál, vyčistil, nalil savo a koupačka v pohodě. Vode je mírně mléčná, ale jen mírně. Na dno je  v  pohodě vidět.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 26.5.2011
vločkovač nemám, ale teď jsem si ho objednal, tak uvidíme jak dál
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 25.5.2011
Tak dnes voda 8 den, byla zase o chlup horší. Stále je vidět dno, už není průzračná, ale také to není žádné mléko. Dopustil jsem studenou, voda se mírně ochladila. Dal jsem také savo, uvidíme dále.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 24.5.2011
Dneska jsem vodu měřil a má 26 stupňu, myslím, že voda se dnes po celodenním koupáním malinko subjektivně zhoršila. Stále je ale průzračná, není to žádné mlíko. Navečer jsem vysál hadicí všechen bordel jak ze dna, tak z hladiny a zítra dám savo. Také... celý příspěvek >
Mám přesně tento bazén: Tampa 3,05 x 0,76 m s kartušovou filtrací s obyčejnou plachtou pro Tampa 2,44 a 3,05 m.  Sprchu na zahradě nemáme, takže tam vlezeme jen tak bez osprchování, děti krémem natíráme ráno, my s manželkou se nemažeme.... celý příspěvek >
Ano vysávám hadicí, natáhnu a z prostředka vysaju nečistoty. Předtím je potřeba bazén oběhnout dokola, aby se voda zatočila a uprostřed se vlivem setrvačnosti kal usadí a pak jednoduše vysaje. Dávám Savo na bazény za 30,- Kč, je tam napsaný... celý příspěvek >
Zatím zkouším na zahradě bezén o objemu 4 m3 bez filtrace. Bordel z hladiny lovím sítkem a ze dna hadicí. Bazén zakrýváme plachtou. Do vody dávám savo na bazény, zatím je napuštěný 7 den a voda je ok. Kdyby vydržela 14 dní, tak jsem spokojen.
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010
Ano, vyfoť to, ať se podíváme
Stavba udírny s grilem svépomocí, 24.9.2010
Jo díky, ještě bych se zeptal, jaký máš průměr kouřovodu. Já nevím, jestli by kovová roura jako kouřovod byla dobrá. Přeci jen v topeništi je velká teplota, tak aby se ten začátek roury nezačal tavit a všechen sajrajt nešel do masa. Přemýšlím, že tam... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 23.9.2010
No krásná udírna - v jednoduchosti je právě ta krása. Hlavně ji máš odzkoušenou a to je dost důležitý. Co se týče toho kouřovodu, ty tam máš zabetonovou trubku od kamen? Nebo z čeho to máš.? A co se týče toho plechu, když se ti ten plech rozpálí a... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 22.9.2010
Dneska jsem zatopil na zkoušku v kolenu, které vypadá přesně jako na těch fotkách ty trubky a koleno prasklo. Pak jsem zjistil, že to není beton, ale spíše taková poglazurovaná betonokeramika. Tak ještě, že jsem to z toho nedělal.    ... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika