|
Příspěvky uživatele - iguka
|
 |
 |
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 27.5.2011 Tak dnes je 10. den. Tak teď jsem se podíval pod plachtu bazénu a voda je čistčí než včera, řekl bych, že skoro křišťálová jak nová. Zřejmě si ten jemný kal sedl na dno, ale i dno se mi zdálo čisté. Už mám ten vločkovač za 60,- Kč 0,5 litru,... celý příspěvek > |  | Mravenci, mravenci a zase mravenci, 27.5.2011 ve skleníku máme vždy každým rokem mravence, stačí je zalít párkrát smradlavkou (výluh z kopřiv) a jsou pryč. |  |
|  | Hryzec, 27.5.2011 tak dneska jsem do skleníku nastražil dvě pasti na myši s jablkem, tak uvidíme, jestli to zabírá. Můžu říct, že mě už fakt štve, jak mu chutnají kořínky našich okurek. |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 27.5.2011 mám obyčejnou 3/4 hadici, o nějakém udělátku jsem přemýšlel, ale nechal jsem to být, aby to odsáhlo i větší kusu bordelu |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 27.5.2011 hadicí samospádem by to mělo jít vysát, ne? Jinak včera 9 den, měla voda 26,5 stupně. Vodu jsem vysál, vyčistil, nalil savo a koupačka v pohodě. Vode je mírně mléčná, ale jen mírně. Na dno je v pohodě vidět. |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 26.5.2011 vločkovač nemám, ale teď jsem si ho objednal, tak uvidíme jak dál |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 25.5.2011 Tak dnes voda 8 den, byla zase o chlup horší. Stále je vidět dno, už není průzračná, ale také to není žádné mléko. Dopustil jsem studenou, voda se mírně ochladila. Dal jsem také savo, uvidíme dále. |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 24.5.2011 Dneska jsem vodu měřil a má 26 stupňu, myslím, že voda se dnes po celodenním koupáním malinko subjektivně zhoršila. Stále je ale průzračná, není to žádné mlíko. Navečer jsem vysál hadicí všechen bordel jak ze dna, tak z hladiny a zítra dám savo. Také... celý příspěvek > |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 24.5.2011 Mám přesně tento bazén: Tampa 3,05 x 0,76 m s kartušovou filtrací s obyčejnou plachtou pro Tampa 2,44 a 3,05 m.
Sprchu na zahradě nemáme, takže tam vlezeme jen tak bez osprchování, děti krémem natíráme ráno, my s manželkou se nemažeme.... celý příspěvek > |  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 24.5.2011 Ano vysávám hadicí, natáhnu a z prostředka vysaju nečistoty. Předtím je potřeba bazén oběhnout dokola, aby se voda zatočila a uprostřed se vlivem setrvačnosti kal usadí a pak jednoduše vysaje.
Dávám Savo na bazény za 30,- Kč, je tam napsaný... celý příspěvek > |  |
|  | Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 24.5.2011 Zatím zkouším na zahradě bezén o objemu 4 m3 bez filtrace. Bordel z hladiny lovím sítkem a ze dna hadicí. Bazén zakrýváme plachtou. Do vody dávám savo na bazény, zatím je napuštěný 7 den a voda je ok. Kdyby vydržela 14 dní, tak jsem spokojen. |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010 Ano, vyfoť to, ať se podíváme |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 24.9.2010 Jo díky, ještě bych se zeptal, jaký máš průměr kouřovodu. Já nevím, jestli by kovová roura jako kouřovod byla dobrá. Přeci jen v topeništi je velká teplota, tak aby se ten začátek roury nezačal tavit a všechen sajrajt nešel do masa. Přemýšlím, že tam... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 23.9.2010 No krásná udírna - v jednoduchosti je právě ta krása. Hlavně ji máš odzkoušenou a to je dost důležitý. Co se týče toho kouřovodu, ty tam máš zabetonovou trubku od kamen? Nebo z čeho to máš.? A co se týče toho plechu, když se ti ten plech rozpálí a... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 22.9.2010 Dneska jsem zatopil na zkoušku v kolenu, které vypadá přesně jako na těch fotkách ty trubky a koleno prasklo. Pak jsem zjistil, že to není beton, ale spíše taková poglazurovaná betonokeramika. Tak ještě, že jsem to z toho nedělal.
... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|