Příspěvky uživatele - iguka

Jak naložit maso na uzení, 3.11.2011
Tak včera jsem 5,5 kila masa potřel česnekem se solí, dal jsem maso natěsno na sebe do nerezového hrnce a šup do lednice. Teď nevím, jestli je lepší dávat lák nebo to nechat na sucho. Co radíte jak dál? Na uzení nespěchám, počítám 4 týdnu určitě, že... celý příspěvek >
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 1.11.2011
fakt? kurňa, to mě vůbec nenapadlo. Tak teď jsem v ..., chtěl jsme těmi pilinami dusit oheň. Jsem zvědav, kde seženu jiný.
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 31.10.2011
A jak je to s pilinami z pořezu bukového dřeva, je tam vlastně při řezu malý podíl kůry. Nevadí to na zásyp ohně.??
Jak naložit maso na uzení, 31.10.2011
Teď měřím teplotu v lednici v tom dolním šupleti a máme tam 3,7, tak to na maso bude ok.
Jak naložit maso na uzení, 28.10.2011
Takže to dám do ledničky, už jsem rozhodnut. Venku má být celý příští týden až 15 stupňů, a kdo ví jak dál. Jaký postup a poměr soli v láku mi doporučíš a vlastě celý postup naložení?
Jak naložit maso na uzení, 27.10.2011
ok, s teplotou klesá doba naložení, tzn. s teplotou vyšší nebo nižší?
No říkal jsem si tak do 7 kilo
Chtěl bych vyzkoušet vyudit pár kousků masa v nové udírně, jestli mi to vůbec půjde. Maso jsem chtěl původně naložit do kameninové nádoby na balkoně, bydlím v paneláku. TeĎ je ale pořád teplo a přes den je i 14 stupňů, což se mi zdá moc. Říkal jsem... celý příspěvek >
Elektrocentrála, 24.9.2011
Potřebuji poradit s výběrem elektrocentrály na zahrady. Nějakou obyčejnou, jen 1 x 220V pro připojení vratčky nebo flexy nic náročného. Kamarád si teď koupil nějakou Einhell 850, ale větší krám jsem neviděl. Pořád je potřeba čistit svíčku, takže... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 24.9.2011
Máš to pěkný, musím uznat. Ten teploměr máš zasunut v nějaké zazděné trubičce, nebo jak jsi ho tam dával. Stačí nějaký obyčejny do 120 °C nebo je lepší koupit do více teplot.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.8.2011
Zdeňku Zdeňku, ty mi dáváš. Udělám to tedy jinak. Zrcadlo z ytongu obkládat šamotkama nebudu, ale jen ho natřu tím Rudomalem co mi zbyl. Pak jsem si říkal, že ty boční šamotky bych připevnil vždy dvěma šroubama. Co ty na to? nepopraská to? A ještě... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 19.8.2011
A ty s tím máš nalepené šamotové pláty? vydrží to žár a neopadá to zase?Nalepil jsem je znova Rudomalem a po prvním zatopení to zase opadalo, tak už nevím jak to vyřešit, přeci musí být na to nějaká rada
Pergoly, 13.8.2011
jaké máte rozměry krovů a kolik cm je od podzednice po konec střechy?? Zdá se mi, že kdyby na to napadlo hodně sněhu, tak aby se ten konec neprohl. Já chci dělat něco podobného, ale krovy chci dát 10x12 cm pro jistotu.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011
Tak to je špatný, chtěl jsem navíc na ty nalepené plátky na bokách pokládat grilovací rošt, takhle to budu muset udělat jinak.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 4.8.2011
a ty myslíš, že ten ytong vydrží žár z krboviště? Myslím, že se to začne časem drolit.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika