Příspěvky uživatele - nessi

Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 27.12.2022
Zdravím,  má smysl provést postřik proti kadeřavosti již nyní, když jsou teploty kolem 10° ikdyž je konec roku?? Děkuji. 
Kdy zastipnout horni cast rajcat aby dozrala?, 15.8.2013
Pekny den, obracim se s dotazem na zkusenejsi, kdy mam zastipnout navrchu rajcata, aby stihla dozrat a neztracely tak zbytecne silu? V horni casti se mi stale objevuji kvety a ty jiste nestihnou vcas dozrat. Jde mi jen o to aby ty "rychlejsi" mely... celý příspěvek >
Habr rezne, usychá, 12.6.2009
Zdravim, minuly tyden jsme vysadili habry cca 30cm vysoke. I pres kazdodenni zalevani nektere zacinaji rezavet asi usychat. Nedokazu si to nicim vysvetlit. Muze prosim nekdo poradit? Jeste dodam ze habry jsme koupily v zahradnictvi i s korenovym... celý příspěvek >
Setí trávníku koncem října?, 26.8.2008
Jde mi o mozne ranni mraziky. Proste jestli staci trava dostatecne zakorenit.
Zakládání živého plotu - ale z čeho?, 20.6.2008
Zdravim, pripravuji vysadbu ziveho plotu na vesnici ca 60m. Ze zacatku jsem byl rozhodnut pro Thuja Smaragd, ale tato myslenka me pomalu opousti, abychom nemeli zahradu jako urnovy haj. Premyslel jsem jako laik i o ptacim zobu, ale zase mam strach... celý příspěvek >
Priprava na akci: Vyroba travniku, 2.6.2008
Predem diky za radu. Jen nechapu "rejpani" F.T.a hrabenky. Co je na tom spatneho chtit aby travnik byl hezky?? Nechapu trochu na techto strankach takove poznamky. Proste chci jen travnik bez plevelu a psich h... Chtel bych jit prirodni... celý příspěvek >
Priprava na akci: Vyroba travniku, 28.5.2008
Zdravim vsechny, docetl jsem se zde dost cennych rad ale s dovolenim pridam svuj navrh a poprosil bych tedy o dalsi cenne rady. Tak tedy: v soucasne dobe probiha stavba RD. Ta by mela koncit na podzim tohoto roku. V soucasne dobe je povrch mirne... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika