Příspěvky uživatele - gila

'Bubáci' na hroznovém vínu, 26.9.2023 Obsahuje fotku
Na hroznovém vínu, každé kuličce je na druhé straně stopky cosi jako malinký hnědý čudlík.  Mám za to, že je to něco jako u jablka bubák. Nebo má někdo lepší řešení?  Děkuji
Prosba o určení, 29.8.2023
Děkuji moc. Chtěl jsem si o ní přečíst více, ale google mi nic na Gilhaven Red nedává. Tak asi to bude vzácnost
Prosba o určení, 29.8.2023 Obsahuje fotku
Pokud je to možné prosím o určení broskve, která nyní dozrála k trhání. Vypěstována cca před 15 lety ze semene bez roubování, po cca 9-10 roky začala rodit. Už si přesně nepamatuji. Řekl bych, že je více mrazuvzdorná než klasická, na stromě ovoce... celý příspěvek >
Určení rostliny, 15.6.2021
má to jiný listy než křen a ten mi ještě nekvete, kdysi jsem si přivezl nějaký semena z ciziny a poté co je po delší době, letech objevil tak mám za to, že jse m je vyhodil za plot tak jestli to není něco z toho?.nevím každopádně děkuji, nevím co... celý příspěvek >
Určení rostliny, 15.6.2021 Obsahuje fotku
dobrý den prosím o určení nyní kvetoucí rostliny a předem děkuji
Kvetení štědřence, 24.5.2021
Za jak dlouho po vysazení do volné půdy rozkvete štědřenec?  Např. výšky cca 60cm zakoupený v zahradnictví? Děkuji
Prosím určit cibulovinu, 18.4.2021 Obsahuje fotku
Kvete nyní a cibulka je poměrně hluboko. Děkuji za určení děkuji Karel
Kdo poradí co se mi urodilo na keři, 9.3.2021 Obsahuje fotku
Nevím co se mi "urodilo " na keři, viz fota.  Asi je to nějaký svinstvo. Děkuji za radu
Zapáchající voda?, 23.8.2010
Dobrý den na zahradě odebírám vodu ze studny čerpadlem do ohřívače Tatramat EO10N a z něj do dřezu a sprchy na míchací baterie. Problém je zajímavý tím, že pokud pouštím jen studenou vodu (tedy mimo ohřívač, páka baterie jen v krajní poloze pro... celý příspěvek >
Jaké čerpadlo/domácí vodárnu?, 23.5.2010
Na chalupě mám podzemní zásobník 1,7m3 kam svádím deštovou vodu, event dočerpám říční.  Chtěl bych z něho čerpat vodu k ohřívači vody a dále ke 2 umyvadlum a sprcháči. Využíváno 2 osobami. Obojí vzdáleno od zásobníku cca do 10m.  Přes zimu... celý příspěvek >
Padlí nebo co na růži?, 24.5.2008 Obsahuje fotku
a ještě detail
Padlí nebo co na růži?, 24.5.2008 Obsahuje fotku
ještě obrázek
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika