|
'Bubáci' na hroznovém vínu, 26.9.2023  Na hroznovém vínu, každé kuličce je na druhé straně stopky cosi jako malinký hnědý čudlík. Mám za to, že je to něco jako u jablka bubák. Nebo má někdo lepší řešení? Děkuji |
 |
Prosba o určení, 29.8.2023 Děkuji moc. Chtěl jsem si o ní přečíst více, ale google mi nic na Gilhaven Red nedává.
Tak asi to bude vzácnost |
 |
|
 |
Prosba o určení, 29.8.2023  Pokud je to možné prosím o určení broskve, která nyní dozrála k trhání. Vypěstována cca před 15 lety ze semene bez roubování, po cca 9-10 roky začala rodit. Už si přesně nepamatuji. Řekl bych, že je více mrazuvzdorná než klasická, na stromě ovoce... celý příspěvek > |
 |
Určení rostliny, 15.6.2021 má to jiný listy než křen a ten mi ještě nekvete, kdysi jsem si přivezl nějaký semena z ciziny a poté co je po delší době, letech objevil tak mám za to, že jse m je vyhodil za plot tak jestli to není něco z toho?.nevím
každopádně děkuji, nevím co... celý příspěvek > |
 |
Určení rostliny, 15.6.2021  dobrý den
prosím o určení nyní kvetoucí rostliny a předem děkuji
|
 |
Kvetení štědřence, 24.5.2021 Za jak dlouho po vysazení do volné půdy rozkvete štědřenec? Např. výšky cca 60cm zakoupený v zahradnictví?
Děkuji
|
 |
Prosím určit cibulovinu, 18.4.2021  Kvete nyní a cibulka je poměrně hluboko. Děkuji za určení
děkuji
Karel |
 |
Kdo poradí co se mi urodilo na keři, 9.3.2021  Nevím co se mi "urodilo " na keři, viz fota. Asi je to nějaký svinstvo. Děkuji za radu |
 |
Zapáchající voda?, 23.8.2010 Dobrý den na zahradě odebírám vodu ze studny čerpadlem do ohřívače Tatramat EO10N a z něj do dřezu a sprchy na míchací baterie. Problém je zajímavý tím, že pokud pouštím jen studenou vodu (tedy mimo ohřívač, páka baterie jen v krajní poloze pro... celý příspěvek > |
 |
Jaké čerpadlo/domácí vodárnu?, 23.5.2010 Na chalupě mám podzemní zásobník 1,7m3 kam svádím deštovou vodu, event dočerpám říční. Chtěl bych z něho čerpat vodu k ohřívači vody a dále ke 2 umyvadlum a sprcháči. Využíváno 2 osobami. Obojí vzdáleno od zásobníku cca do 10m. Přes zimu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Padlí nebo co na růži?, 24.5.2008  a ještě detail |
 |
Padlí nebo co na růži?, 24.5.2008  ještě obrázek |
 |