|
štěně a bleška, 13.11.2008 "náš" veterinář ještě neexistuje:) jsme začátečníci. máte někdo nějaký přípravek co "zabral", nebo naopak nějaký nedoporučitelný šunt? |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 13.11.2008 naprostý souhlas! někdo dává italským výrobkům přednost. jsou vrošivé, jsou zajímavé. to takoví japonci jsou nudní a kolikrát se nepřihlásí ani o údržbu. ps: ale ty křováky oleo mac umí. |
 |
|
 |
štěně a bleška, 13.11.2008  náš veterinář je daleko, jsme začátečníci. Kde se dá koupit nějaký přípravek proti bleše? mám zajít za nejbližším mvdr doktorem?nebo lze třeba ten obojek koupit jinde? |
 |
štěně a bleška, 13.11.2008 zdravím Vás, naše štěně fenka Astička (má 3 měsíce) má asi blešku. zničeho nic se začne divoce drbat. jak jí máme pomoct? |
 |
Okružní pila Hecht 822, 7.11.2008 toto je pravdivá teorie, kterou i já znám (9 let jsem elektriku studoval a 3 roky učil) Ale v praxi se nestane, že by se motor spálil teplem díky tomu, že se na prodlužovačce ztratí 5 voltů. Napětí ve veřejné síti se podle lokality může lišit klidně... celý příspěvek > |
 |
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008 typ motoru se opravdu na dálku posoudit nedá, ale například u tlakové myčky se indukčním motorem každý výrobce pochlubí. kdyby byl použitý komutátorový motor, musel by mít nějaký převod (např. klíňák), stejně jako vrtačka, elektrická pila, flexa,... celý příspěvek > |
 |
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008 Asi jsem se špatně vyjádřil, zkrátka a dobře proudový chránič ochraní vše, co je zapojené za něj. Takže správně-zasuvka u baráku, pak proudový chránič, pak prodlužovačka, pak spotřebič. Kdyby byl proudový chránič na konci prodlužovačky, chránil by... celý příspěvek > |
 |
Okružní pila Hecht 822, 5.11.2008  na internetu jsem nenašel typ pouziteho motoru. jsou tu jen údaje 230v, 2200w. asi není pouzitý ani asynchronnak, ale obycejnej komutatorovej. ma vetsi ucinost a pro cinany neni tak nákladnej na vyrobu. nema ale takovou zivotnost a dela vetsi... celý příspěvek > |
 |
Dolmar PS-420, nebo 420C a proč?, 28.10.2008 Už jsem si tohoto problému všimnul dříve. Někdo zadá diskutabilní téma a pak se do další diskuse nezapojí. Jak kdyby někdo hodil kost smečce psů. Jak kdyby ty témata někdo umě vymýšlel a záměrně chtěl provokovat. Na druhou stranu mě ale mrzí, když se... celý příspěvek > |
 |
Doporučení plotostřihu, 9.10.2008 ještě je tu Komatsu-Zenoah eHT602D za 10400
ps: u japonských firem bývá zvykem, že vyrábí neslučitelnej sortiment. Například Toyota auta a šicí stroje. Na co ale šáhnou, to se jim podaří. S ETOu se to srovnávat nedá. ETA tool je čína obarvená na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Doporučení plotostřihu, 9.10.2008 HITACHI Tanaka jich taky dělá spousty. třeba tento Plotostřih HITACHI CH 78EB(C) PROFI Takana za 8 tis. |
 |
nový stavební zákon, 7.10.2008 Předchozí majitel přístřešek do kupní smlouvy ani do odhadu nemovitosti neuvedl. Tak teď je to černý petr na mojí zahradě. Snad bude dobře sloužit a mě nikdo neudá |
 |
Rotační sekačka Vega S465, 24.9.2008 Tak už mám druhou závadu. Sekačka se při sečení vysoké trávy občas ucpe. Pak rukou uvolním trávu z vyhazovacího tunelu a snažím se sekačku opět nastartovat. Tentokrát zůstala nějaká tráva i pod sekačkou a díky zvýšenému odporu při startování se... celý příspěvek > |
 |
Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008 Taky používám úpravu svých příspěvků. Toto není diskuse mluveného slova a když napíšu nějakou blbost, nebo napíši ve spěchu nějakou hrubku, jsem rád, když si to po sobě můžu opravit (upravit).Nevýhoda tohoto fóra je, že se v záhlaví neobjeví, že... celý příspěvek > |
 |
Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008 Hlavně pro starší lidi je používání něčeho jiného než M2T-čka těžko pochopitelné. Např. můj táta mi neustále leje do křováku Stihl M2t-čko. Když už nic jiného, používejte alespoň kvalitní 2T olej s normou TC. Např. hornbach nabízí olej Johnsered 4... celý příspěvek > |
 |