Příspěvky uživatele - gerchán

štěně a bleška, 13.11.2008
"náš" veterinář ještě neexistuje:) jsme začátečníci. máte někdo nějaký přípravek co "zabral", nebo naopak nějaký nedoporučitelný šunt?
Motorová pila Oleo-mac, 13.11.2008
naprostý souhlas! někdo dává italským výrobkům přednost. jsou vrošivé, jsou zajímavé. to takoví japonci jsou nudní a kolikrát se nepřihlásí ani o údržbu. ps: ale ty křováky oleo mac umí.
štěně a bleška, 13.11.2008 Obsahuje fotku
náš veterinář je daleko, jsme začátečníci. Kde se dá koupit nějaký přípravek proti bleše? mám zajít za nejbližším mvdr doktorem?nebo lze třeba ten obojek koupit jinde?
štěně a bleška, 13.11.2008
zdravím Vás, naše štěně fenka Astička (má 3 měsíce) má asi blešku. zničeho nic se začne divoce drbat. jak jí máme pomoct?
Okružní pila Hecht 822, 7.11.2008
toto je pravdivá teorie, kterou i já znám (9 let jsem elektriku studoval a 3 roky učil) Ale v praxi se nestane, že by se motor spálil teplem díky tomu, že se na prodlužovačce ztratí 5 voltů. Napětí ve veřejné síti se podle lokality může lišit klidně... celý příspěvek >
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008
typ motoru se opravdu na dálku posoudit nedá, ale například u tlakové myčky se indukčním motorem každý výrobce pochlubí. kdyby byl použitý komutátorový motor, musel by mít nějaký převod (např. klíňák), stejně jako vrtačka, elektrická pila, flexa,... celý příspěvek >
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008
Asi jsem se špatně vyjádřil, zkrátka a dobře proudový chránič ochraní vše, co je zapojené za něj. Takže správně-zasuvka u baráku, pak proudový chránič, pak prodlužovačka, pak spotřebič. Kdyby byl proudový chránič na konci prodlužovačky, chránil by... celý příspěvek >
Okružní pila Hecht 822, 5.11.2008 Obsahuje fotku
na internetu jsem nenašel typ pouziteho motoru. jsou tu jen údaje 230v, 2200w. asi není pouzitý ani asynchronnak, ale obycejnej komutatorovej.  ma vetsi ucinost a pro cinany neni tak nákladnej na vyrobu. nema ale takovou zivotnost a dela vetsi... celý příspěvek >
Dolmar PS-420, nebo 420C a proč?, 28.10.2008
Už jsem si tohoto problému všimnul dříve. Někdo zadá diskutabilní téma a pak se do další diskuse nezapojí. Jak kdyby někdo hodil kost smečce psů. Jak kdyby ty témata někdo umě vymýšlel a záměrně chtěl provokovat. Na druhou stranu mě ale mrzí, když se... celý příspěvek >
Doporučení plotostřihu, 9.10.2008
ještě je tu Komatsu-Zenoah eHT602D za 10400 ps: u japonských firem bývá zvykem, že vyrábí neslučitelnej sortiment. Například Toyota auta a šicí stroje. Na co ale šáhnou, to se jim podaří. S ETOu se to srovnávat nedá. ETA tool je čína obarvená na... celý příspěvek >
Doporučení plotostřihu, 9.10.2008
HITACHI Tanaka jich taky dělá spousty.  třeba tento Plotostřih HITACHI CH 78EB(C) PROFI Takana za 8 tis.
nový stavební zákon, 7.10.2008
Předchozí majitel přístřešek do kupní smlouvy ani do odhadu nemovitosti neuvedl. Tak teď je to černý petr na mojí zahradě. Snad bude dobře sloužit a mě nikdo neudá
Rotační sekačka Vega S465, 24.9.2008
Tak už mám druhou závadu. Sekačka se při sečení vysoké trávy občas ucpe. Pak rukou uvolním trávu z vyhazovacího tunelu a snažím se sekačku opět nastartovat. Tentokrát zůstala nějaká tráva i pod sekačkou a díky zvýšenému odporu při startování se... celý příspěvek >
Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008
Taky používám úpravu svých příspěvků. Toto není diskuse mluveného slova a když napíšu nějakou blbost, nebo napíši ve spěchu nějakou hrubku, jsem rád, když si to po sobě můžu opravit (upravit).Nevýhoda tohoto fóra je, že se v záhlaví neobjeví, že... celý příspěvek >
Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008
Hlavně pro starší lidi je používání něčeho jiného než M2T-čka těžko pochopitelné. Např. můj táta mi neustále leje do křováku Stihl M2t-čko. Když už nic jiného, používejte alespoň kvalitní 2T olej s normou TC. Např. hornbach nabízí olej Johnsered 4... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika