|
pachira - prosím o rady, 21.6.2008 Děkuji za odpověď. JJ |  | pokojové květiny, 9.5.2008 Dobrý den, zkuste Iresinu. Je krásná, sluneční paprsy přímo vyžaduje. Menší chybka - je hůře k sehnání. Jana |  |
|  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 4.5.2008 Reaguji Monice Jaklové na otázky k myrtě. Myrta potřebuje dostatek světla, má ráda slunce. Roste-li na světlém místě, kam však nedopadají paprsky, bude mít hezčí listy, ale nepokvete. K opadávání lístků - rostlina má ráda teplotu kolem 22st, při... celý příspěvek > |  | Jste také fandové do bylinek?, 30.4.2008 Dobrý den, zdravím Vás všechny. Jenom náhodou jsem nakoukla na tohle téma, začetla se a jdu do toho :-)). Jsme natolik natěšená, že ještě dnes si jdu nakoupit bylinky, opěkním si tím okenní parapety (zahrádku ani balkon bohužel nemáme, ale stejně to... celý příspěvek > |  | Co je to za kytku?, 29.4.2008 Tak si možná odpovím sama ;-), nebude to Nematanthus? Co myslíte? Vypadá stejně, jenom se rozrůstá, ještě nekvetla, tak uvidím. Jana |  | pachira - prosím o rady, 29.4.2008 Díky za reakce. Pachiru jsem nechala ve stávajícím květináči, prohlídla jsem ji shora zdola, žádné škůdce jsem nenašla. Fleky jsou stejné, nijak nepřibyly ani se nezvětšily, tak uvidím. Třeba jsou to jen staré listy, co odejdou. Achich jo, nerada... celý příspěvek > |  | pachira - prosím o rady, 17.4.2008  Dobrý den, mám dotazy. Koupila jsem si pachiru, v květinářství mi bylo sděleno, že bych ji 3-4 roky neměla přesazovat, údajně jí tenhle květináč bude stačit. Dočetla jsem se ovšem, že pachira potřebuje jednak přesazovat každoročně (tj.mladá rostlina)... celý příspěvek > |  | Co je to za kytku?, 11.4.2008 Děkuji za odpověď, zapátrám zde ;-). Jana |  | Co je to za kytku?, 11.4.2008  Poradíte mi, prosím, co je tohle za kytku? Koupila jsem ji jako kalanchoe, ale když jsem potom hledala na netu, žádné kalanchoe se ani zdaleka nepodobá. Poraďte mi, prosím. Děkuji. |  | radermachera, 10.4.2008 Děkuji, nějak to zkusím. Doma jsme nekuřáci, takže v tomhle to není. Na lístcích nic nevidím, tak možná až moje "převeliká" péče, nechám ji týden - dva jen tak být, třeba ji to pomůže. |  |
|  | radermachera, 9.4.2008 Před časem jsem si koupila radermacheru. Je krásná, teď se ale na mladých lístcích objevily hnědé konce, přibývají. Mám ji v pokoji orientovaném na jihovýchod, ráno kolem deváté na ni asi hodinu svítí slunce, jinak ne. Stále udržuji vlhčí zeminu,... celý příspěvek > |  | rosení květin, 9.4.2008 Je destilovaná voda vhodná k rosení květin? Je lepší než tvrdá (která nám teče z kohoutku)? |  |
 |
|