Příspěvky uživatele - Liliana

Hnojivo na list, 5.4.2008
Poradil by někdo názvy přípravků tekutých hnojiv na list, určené pro lilie? Smí se postříkat i poupata? Děkuji
Tekutá hnojiva na list, 5.4.2008
Našel by se prosím někdo, kdo by mi poradil název některého z tekutých hnojiv na list vhodný pro rajčata?
Chemická ochrana rajčat, 5.4.2008
Ve vašich radách jsem objevila typ na přípravek Zdravé rajče. Postačí tento výrobek na celou vegetaci a pokud někdo víte, řekněte mi, kolik se z toho udělá postřiku. Děkuji.
Jak řezat jabloň Jonagold, 5.4.2008
Děkuji Vám za radu a časem se ozvu, jak to dopadlo.
Jak řezat jabloň Jonagold, 4.4.2008
Bohužel, strom jsem již ořezala, během sezony naroste zase mnoho výhonů. Nemám je tedy vůbec zakracovat? Vystříhala bych jen to co zahuš'tují korunu. 
Zalít lilie?, 4.4.2008
Každou cibulovinu musíte zalít ihned po vysazení a to z toho důvodu, aby zem pěkně vytěsnila prostor kolem cibule a nebyly tam vzduchové kapsy. Půda zalitím pěkně slehne, půda přilne i k tém nejslabším kořínkům a cibulka pak má ty nejlepší... celý příspěvek >
Jak řezat jabloň Jonagold, 4.4.2008
Poradil by mi prosím někdo, jak ořezat jabloň Jonagold. Je asi 7 let stará a pravidelně každý rok brzy zjara ji seříznu všechny letorosty za 3. - 4. očkem. Je to asi moc, protože během sezóny ji naroste mnoho přírůstků a jablíček je jen poskrovnu.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika