Příspěvky uživatele - ospaly

Kvalita zastresenia, 28.1.2011
Vdaka. Diskusiu som samozrejme precital, Mam aj ponuku ad Alukovu. Len aby som vedel na co si dat pozor.
Okylsicenie hlbsej vody, 28.1.2011
Zdravim. Staviam jazierko, kt bude hlboke cca 4m. Rozmyslam nad vzduchovanim, a cim je vacsia hlbka, tym menej vzduchu. Bolo by mozne ulozit vzduchovacie kamene do hlbky cca 1-1,5m a nasledne umiestnit tam cerpadlo, kt by hnalo vodu pomocou nejakej... celý příspěvek >
Kvalita zastresenia, 27.1.2011
Zdravim. Zadal som dopyt na zhotovenie zastresenia. Ozvalo sa mi niekolko firiem, ceny sa v niektorych pripadoch dost lisia. Ako mam poznat co je kvalitne a na co si dat pozor (hrubka lexanu, aky profil, loziska, kolajnicky...) Nemam skusenosti tak... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 30.12.2010
Mam aj penu, velke pory, dobra priepustnost, zdravotne nezavadna,  mam ju aj zadarmo, len sa strasne dlho zbiera, takze zatial husie krky. PH bolo takmer 8, a koncentraciu amoniaku... by som iba hadal. Meral som kvapkovym testerom a aj... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 26.12.2010
Tych filtrov je viacej.. v diskusii je to rozoberane a na fore toho najdete vela. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Mne osobne sa paci screenmatic, ale uz trocha menej jeho cena :-) Takze som sa rozhodol pre mikrosito ako predfilter a potom nejake sudy... celý příspěvek >
Salinator, amur, biopool a kovove casti, 17.12.2010
Zdravim. Presiel som si diskusiu a rad by som vedel ako je to s pouzitim tychto pristrojov a kovovych casti bazena (schody cerpadlo a pod) schody su nerezove, cerpadlo neviem (najskor max mosadz), niekde je pozink ocel. Pri salinatore bolo pisane ze... celý příspěvek >
Vortex, 30.10.2010
pouzite mikrosito. To by sa dalo riesit aj v mensej nadobe, cca 30-40l.
Folia Aquaplast 805 alebo Fireston, 2.10.2010
tu foliu neviem zvarat priamo vo vykope, nakolko su tam dost strme brehy, a zle by sa to robilo (nemam dost miesta aby som to mohol mat steny v uhle 45st) v plytsich zonach by to uz bolo ine. Jazierkovu foliu som nezvaral, ale zvaral som... celý příspěvek >
Folia Aquaplast 805 alebo Fireston, 1.10.2010
Zdravim. Prešiel som si znova celu diskusiu a neviem sa rozhodnut medzi foliou AQUAPLAST 805 hrubky 1,5mm cena cca 5,2€/m2, alebo EPDM Firestone PondGard 1,02mm 8,1€/m2. Cenovo sa mi samozrejme viac pozdava od fatrafolu, jazierko ma... celý příspěvek >
Nazov rastliny, 26.9.2010 Obsahuje fotku
Zdravim. Neviete ako sa vola tato rastlina? Presiel som nejake knihy o jazierkach, kt mam doma, ale bud tam boli iba kresby, a ak boli fotografie, tak som to nevedel z nich urcit. Knihu o rastlinach nemam (co budem musiet napravit) Rastie to svagrovi... celý příspěvek >
Nevhodné či opatrnost vyžadující vodní rostliny, 26.9.2010
V nejakej knihe o jazierkach som cital, ze palka (typha) orobinec moze prerazit foliu, preto sa odporuca typha minima.
Potreby Jesetera, 4.8.2010
ani filtracia ani vzduchovanie sa nevypina. (pri filtracii podochnu aerobne bakterie, pri vzduchovani poduchnu rybycky)
Čištění filtrace, 30.7.2010
nechat si elektrikarom skontrolovat elektroinstalaciu (mozno je tam chyba) nepisete ake velke je jazierko, 11W staci na male jazierko. Menit vodu vam nebude nik odporucat (prisun novych zivin, a o par dni by bolo jazierko znova tam kde je teraz) P.... celý příspěvek >
Geotextilia polyester alebo polypropylen, 19.7.2010
Zdravim. Planujem jazierko s hlbkou cca 2m a pozeral som ceny materialov a pritom som nasiel ze geotextilie mozu byt z polyesteru, alebo polypropylenu. Pri 300g na m2 je PE cca 1 euro m2 a PP 1,6e m2.  Ktora geotextilia je vhodnejsia, prip co si... celý příspěvek >
Jak casto krmite ryby?, 7.7.2010
ryby sa krmia granulami 2x denne (maximalne) aby sa nenazrali v dobe, ked este nemaju vytravene predchadzajuce krmivo. Granule totoiz nabobtnaju a prekrmenie by ich mohlo zabit (mne sa to u par mensich ryb uz podarilo) Inak v poho vydrzia aj tyzden... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika