|
úzký živý plot, 22.10.2008 A což čilimník? Sice je tlustší než 30 cm, ale rychle roste, docela i kvete (ne dlouho) a v zimě je zelený, protože to umí. No a komu patří plot se, myslím, pozná podle toho, že sloupky jsou na majitelově straně. Co vy na to, JITo? Je to pravda? H. |  | co je to za květinu?, 20.10.2008 Karel Hieke tvrdí, že voskovek je asi 200 druhů! (K. Hieke- Pokojové rostliny) |  |
|  | Rostliny do středozemní zimní zahrady, 20.10.2008 Vavřín, netík, asparagus. Jak vám závidím... |  | jakou popínavku vybrat?, 18.10.2008  Tak jest, hortenzie opadává. Ovšem to i rdesno a je z něj dost nepořádku. H. |  | Zásaditá, kyselá, neutrální?, 9.10.2008 Pane Vysloužile, was ist pufovací schopnost, prosím? |  | zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 9.10.2008 pro hosta 67.226: dobrýýýý ! H. |  | zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 8.10.2008 Hele, Jendo, nic si z toho nedělejte a prostě to zkuste. Do hlíny se dá nacpat leccos, pecka z datle, jadérka mandarinek, vajgl, avokádo, kaštan... Někdy to i vyroste. V dobách paneláku jsem měla kaštan na balkóně. Pak jsem ho darovala, byl už moc... celý příspěvek > |  | vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008 Hele hele, jak se nám to tu rozproudilo. Tak já dodám ten zbytek, abychom se nezaběhli. Kromě opravdu koncentrované kyseliny dusičné z laborky (v malé bezpečné lahvičce-!-) potřebujete, Bohuno, ještě špejli, kterou seříznete na konci do protáhlé... celý příspěvek > |  | vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008 I já mám osobní zkušenost. Opatřete si koncentrovanou kyselinu dusičnou. To je první krok. Stačí jí tolik, aby naplnila malou lékovku od kapek do nosu. Pokud zvládnete tohle, dodám další pokyny. H. |  | jakou popínavku vybrat?, 28.9.2008 Pro Sysu-zimolez (abych se udržela v tématu). Pro micuko-když už se v tom tak hňahňáme... Ing. Holata dal odpověď na dotaz. Pokud kdokoliv nezná českou obdobu pro latinský název, lehce si ji zjistí pomocí vyhledavače, nebo se může dál ptát- je tak? A... celý příspěvek > |  |
|  | květina na západní okno, 28.9.2008 Zkuste tlustici. Nebo jiný sukulent. Možná kolopejku, ta i kvete. H. |  | Zamiokulkas - co dělám špatně?, 28.9.2008 A jak se podle internetu ta rostlina jmenuje? Když ulomíte list, vytéká z rány bílá tekutina? H. |  | jakou popínavku vybrat?, 28.9.2008 Ještě mě napadla popínavá hortenzie. Heslo příčepivé kořínky. H.
P.S.Danielo, bacha na plíživou aroganci. Vleze do člověka tak nějak bez varování a nedá o sobě vědět. Máte pro Sysu nějakou radu (bez vší úcty)? |  | jakou popínavku vybrat?, 25.9.2008 Podražec, trubač. Ovšem oba na zimu opadají.
P.S. Danielo, nehovořte, prosím, za druhé. Díky, H. |  | Břečťan - pěstování u zdi, 22.9.2008 Dejte svému břečťanu aspoň pět let, pak se rozroste. Dávala jsem ho na různě exponovaná místa (teplo, sucho; teplo, vlhko; sucho, vedro; chladno, stín). Roste všude, pomalu. A byl to ten nejobyčejnější, co porůstá staré budovy. H. |  |
 |
|