Příspěvky uživatele - Hráběnka

úzký živý plot, 22.10.2008
A což čilimník? Sice je tlustší než 30 cm, ale rychle roste, docela i kvete (ne dlouho) a v zimě je zelený, protože to umí. No a komu patří plot se, myslím, pozná podle toho, že sloupky jsou na majitelově straně. Co vy na to, JITo? Je to pravda? H.
co je to za květinu?, 20.10.2008
Karel Hieke tvrdí, že voskovek je asi 200 druhů! (K. Hieke- Pokojové rostliny)
Rostliny do středozemní zimní zahrady, 20.10.2008
Vavřín, netík, asparagus. Jak vám závidím...
jakou popínavku vybrat?, 18.10.2008 Obsahuje fotku
Tak jest, hortenzie opadává. Ovšem to i rdesno a je z něj dost nepořádku. H.
Zásaditá, kyselá, neutrální?, 9.10.2008
Pane Vysloužile, was ist pufovací schopnost, prosím?
zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 9.10.2008
pro hosta 67.226: dobrýýýý ! H.
zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 8.10.2008
Hele, Jendo, nic si z toho nedělejte a prostě to zkuste. Do hlíny se dá nacpat leccos, pecka z datle, jadérka mandarinek, vajgl, avokádo, kaštan... Někdy to i vyroste. V dobách paneláku jsem měla kaštan na balkóně. Pak jsem ho darovala, byl už moc... celý příspěvek >
vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008
Hele hele, jak se nám to tu rozproudilo. Tak já dodám ten zbytek, abychom se nezaběhli. Kromě opravdu koncentrované kyseliny dusičné z laborky (v malé bezpečné lahvičce-!-) potřebujete, Bohuno, ještě špejli, kterou seříznete na konci do protáhlé... celý příspěvek >
vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008
I já mám osobní zkušenost. Opatřete si koncentrovanou kyselinu dusičnou. To je první krok. Stačí jí tolik, aby naplnila malou lékovku od kapek do nosu. Pokud zvládnete tohle, dodám další pokyny. H.
jakou popínavku vybrat?, 28.9.2008
Pro Sysu-zimolez (abych se udržela v tématu). Pro micuko-když už se v tom tak hňahňáme... Ing. Holata dal odpověď na dotaz. Pokud kdokoliv nezná českou obdobu pro latinský název, lehce si ji zjistí pomocí vyhledavače, nebo se může dál ptát- je tak? A... celý příspěvek >
květina na západní okno, 28.9.2008
Zkuste tlustici. Nebo jiný sukulent. Možná kolopejku, ta i kvete. H.
Zamiokulkas - co dělám špatně?, 28.9.2008
A jak se podle internetu ta rostlina jmenuje? Když ulomíte list, vytéká z rány bílá tekutina? H.
jakou popínavku vybrat?, 28.9.2008
Ještě mě napadla popínavá hortenzie. Heslo příčepivé kořínky. H. P.S.Danielo, bacha na plíživou aroganci. Vleze do člověka tak nějak bez varování a nedá o sobě vědět. Máte pro Sysu nějakou radu (bez vší úcty)?
jakou popínavku vybrat?, 25.9.2008
Podražec, trubač. Ovšem oba na zimu opadají. P.S. Danielo, nehovořte, prosím, za druhé. Díky, H. 
Břečťan - pěstování u zdi, 22.9.2008
Dejte svému břečťanu aspoň pět let, pak se rozroste. Dávala jsem ho na různě exponovaná místa (teplo, sucho; teplo, vlhko; sucho, vedro; chladno, stín). Roste všude, pomalu. A byl to ten nejobyčejnější, co porůstá staré budovy. H.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika