|
Jak vypadá?, 9.7.2008 Dodrý den, nevíte někdo, kde bych našla foto Hroznovce různolistého?Latinský název bohužel neznám. Díky L.T. |  | Co to je za stromek?, 23.6.2008  Dobrý den, prosím nevíte někdo, co je tohle za stromek, dostala jsem jej před dvěma roky od známého, prý je ze Španělska. Nenašla jsem ho v žádné knížce, ale viděla jsem větší stromky v květináčích na zámku ve Vranově nad Dyjí. |  |
|  | Kde seženu růži? r. villosa Karpatia, 8.4.2008 Dobrý den,
Karpatia byla vyšlechtěná, má větší, hruškovité plody a silnější stěnu dužniny, dobře se zpracovává. Šípky jsou fakt veliké.Tu druhou neznám, snad bude někdo jiný vědět.
Hezký den, L.T. |  | poraďte prosím, co to mám za palmu, 8.4.2008 Dobrý den, myslím, že to není palma, ale nějaký druh draceny.Tu můžete bez obav zkulturnit, ona to přežije. Dávala jsem je zakořenit tak, že jsem odříznutý kousek zapíchla do substrátu a přetáhla přes něho igelitový sáček, jako malé pařeniště, muselo... celý příspěvek > |  | Kde seženu růži? r. villosa Karpatia, 8.4.2008 Dobrý den,
děkuji za radu, nakonec jsem ji tam také našla.Už ji mám objednanou.
Díky Tomanová. |  | Kde seženu růži?, 3.4.2008 Dobrý den,
poradí mi někdo, kde bych mohla sehnat tuto růži: Rosa villosa-odrůda Karpatia.
Dekuji Tomanová |  | Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008 Dívala jsem se na tu Flexilis, vypadá to, že je to ona i podle vzhledu celého stromu, ještě doma zkusím ty jehlice.
Mockrát děkuji a přeji příjemný víkend. L.T. |  | Jaký je to druh borovice?, 28.3.2008  Omlouvám se, ale snažila jsem se tam ještě přidat obrázek, napoprvé to nevyšlo. |  |
 |
|