Příspěvky uživatele - TH

Dolmar PS 420 C, 9.12.2009
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možné nahradit pevnou řetězku za řetězku s prstýnkem na fóru se to řešilo ale nikdo na to neodpověděl jestli ano nebo ne a z jakého modelu. Kolik příjde výměna pevné řetězky po opotřebení oproti prstýnku. Je... celý příspěvek >
Homelite 4016, 3.5.2009
Dobrý den dnes jsem řešil stejnou závadu pila jede na volnoběh pořád ve vysokých otáčkách není to benzínem homelitky mají ovládání plynu lankem a bovdenem problém je v tom, že na tom bovdenu jsou na konci plastové koncovky opatřené závitem a ten... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008
Dobrý den broušení omezováků je velice jednoduchá věc i pro laika řetěz necháte na pile upnete do svěráku vezmete měrku a pořádný pilník myslím tím kvalitní husqvarna nebo oregon atd a zbrousíte až na měrku pozor na označení hard a soft hard tvrdé... celý příspěvek >
Výdrž motorů Brigss Stratton, 17.7.2008
Chci se zeptat, jak dlouho vám tyto motory případně Honda vydrží já osobně mám Brigss 5,5HP Quantum  rok výroby 1996 a funguje perfektně žádný výbrus kroužky nic seču plochu 1300-1400m2 asi 8x za rok. Šasi mám hliníkové jen kolečka jsou na tom... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika