Příspěvky uživatele - ushak

Kávová sedlina jako hnojivo, 22.1.2011
Souhlasím s panem Vysloužilem, kávová sedlina se, dle zahraniční literatury,  má chovat podobně jako jakákoliv jiná organická hmota, tudíž jejím vyklopením na zahradu nebo do kompostu jistě nic nezkazíme. Nadto obsahuje kofein, pro slimáky... celý příspěvek >
Skupinka 4 růží?, 22.1.2011
U cv. Ispahan je to panem Šípem myšleno tak, že jako první z jednoukvetouch růží nakvétá a jako poslední odkvétá, tudíž, že má na jednoukvetoucí růži prodlouženou dobu kvetení. Mně osobně se zatím růstově cv. Golden Celebration, The Pilgrim, Teasing... celý příspěvek >
Rozarium anglickych ruzi, 15.6.2009
Já teda z klasických rozárií zas tak unešená nejsem, hlasuju spíš pro kombinace. Až se vrátíte od Austina, tak se rozhodnete. Přesto bych Vás ráda o něco poprosila, můžete se ozvat na email popovice(zavinac)seznam.cz? Dík moc.
Rozarium anglickych ruzi, 15.6.2009
Držím pěsti a spíš bych si přála být oním architektem, který pro Vás bude zahradu navrhovat. Já jinak mám na svém webu v plánu odlišnou věc, jednak chci příští rok v určitý vhodný den otevřít svou teprve vznikající zahradu (sledovat její vývoj ale... celý příspěvek >
Queen Elizabeth, 15.6.2009
Toto je podle mě mylná informace, Queen Elizabeth je naopak poměrně vzrůstná růže, která se hodí spíš do středu až pozadí smíšeného záhonu, ale může být použita samostatně jako lem. Jinak doporučuji Queen Elizabeth sadit zásadně ve větším množství... celý příspěvek >
zelenokvětá růže, 19.3.2008 Obsahuje fotku
Elfe je skutečně úžasná (z vlastní zkušenosti). Z dalších nazelenalých kultivarů pan Šíp ze Skaličan např. nabízí miniaturu Green Ice (od Mooreho). Zajímavou kombinaci skýtá také pokojová Magnolia Kordana (starorůžový střed bledne do světle béžové,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika