Příspěvky uživatele - Petr H.

Jak mazat křovinořez, 7.8.2008 Obsahuje fotku
Teda, jak sleduji vaše reakce, za které vám moc děkuji, tak docházím k závěru, že je to buď na servis, nebo na reklamaci. Musím říct, že mě to mrzí - je to můj první křovinořez a hned problém. Domníval jsem se, že značka partner bude kvalitnější, než... celý příspěvek >
Děkuji za reakce a pomoc. Nevím zda je to nějaká závada, nebo technicky špatné řešení, ale domnívám se, že aby byl mazací tuk po hodině sekání vyteklý ven, tak to úplně v pořádku není a v návodu píšou, že je ho třeba doplňovat po... celý příspěvek >
Dobrý den, tak mazací tuk se dostává ven a zůstává na té černé "mističce (z posledního sekání jsem jí otřel, takže tam toho tuku tolik neni) podle mne ten tuk vytéká otvorem do kterého se zasouvá imbus, pro dotažení strunové hlavy popř žacího... celý příspěvek >
Jak mazat křovinořez, 5.8.2008
Dobrý den, mám nový křovinořez partner b ´347 a dle návodu je třeba "převodové soukolí" mazat po 50 motohodinách. Před prvním sekáním (o víkendu) jsem pro jistototu trochu té vazelíny přidal, po asi hodině sekání strunou jsem chtěl... celý příspěvek >
Jak startovat?, 30.7.2008
Dobrý den,  koupil jsem si křovinořez partner b 347 a potřeboval bych poradit, jak správně startovat? Podle návodu 1) zatlačit západku škrtícího ventilu 2 sitič do polohy uzavřeno 2) napumpovat "pumpičkou" palivo 3) tahat za šňůru do... celý příspěvek >
Křovinořez Partner?, 18.6.2008
Nevíte, kde by se dalo zjistit, zda na tento křovinořez lze použít pilový kotouč, popřípadě jiné příslušenství. Děkuji za rady.
Křovinořez Partner?, 18.6.2008
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s křovinořezem Partner B 422, nebo B 407? Děkuji za odpověď.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika