Prosím o radu určení rostlin, 11.10.2011 Už dost trvalek znám skalku a trvalkový záhon už pár let buduju moc mě to baví ale tyhle neznám tak děkuji za názvy
Prosím o radu určení rostlin, 11.10.2011 Jo jo ta skleroza na názvi rostlin ten prodejce mi to říkal názvy ale ta zálužanka mi vrtá v hlavě to říkal že je to ten 2obrázek fotky jsem omylem poskládal jinak
Prosím o radu určení rostlin, 11.10.2011 ta 3prý má tmavě fiaolový květ až do černa a prý voní po čokoládě všechny byly po 15kč poslední den výstavy
Prosím o radu určení rostlin, 11.10.2011 Tak jsem se pokusil o lepší fotky prodejce tvrdil že to jsou méně známé trvalky jmenoval zálužanka dračík rdesno nevím ale zda to jsou správné názvy
Prosím o radu určení rostlin, 10.10.2011 Tyto rostliny jsem včera koupil na výstavě v lysé nad labem ale nevím s určitostí jaké to jsou
Co je to za květinu?, 10.10.2011 Dobrý den chtěl bych se zeptat koupil jsem na výstavě v lysé nad labem trvalku prý jménem Zálužanka ale v enciklopedii ani na internetu taková není neznáte někdo?
Už vám taky kvetou krokusy?, 26.2.2010 konečně jsem se dočkal první krokusi ukázali kvítky a další brzo vykvetou taky.