Příspěvky uživatele - hello

Mango, 28.5.2008
Mě nikdy nenapadlo zkusit zasadit mango :) Ale co nejdřív to vyzkouším, inspirovali jste mě... sice pochybuju, že mi to nějak vyroste, ale zkusit se má všechno ;-)
pěstování melounu, 11.5.2008
Teď je ale ještě brzy ne? I když počasí už by mělo být dobré...
pěstování melounu, 11.5.2008
Myslíte si, že je nemožné vypěstovat meloun na severovýchodě čech v nadm. výšce cca 400 m.n.m? Navíc na svahu, který neni uplně jižní... no pokusím se ho ke konci měsíce zasadit, už mám předpěstováné sazenice, a uvidím :)
réva, 3.5.2008
Loni jsme zasadili révu a ponechali jsme 2 výhony, které jsou zastřihnuté asi na 40 cm. Je to špatně? Neměl by se ponechat jen jeden výhon? Děkuji
můžete mi poradit jak a kdy zastřihávat révu?, 11.3.2008
Ano je to jedna rostlina. Teprve se k ní chystáme dát podpěru...máme připravenou docela velkou dřevěnou konstrukci.
můžete mi poradit jak a kdy zastřihávat?, 11.3.2008
Děkuji, příště si to už budu pamatovat. Nemám s tím mnoho zkušeností...
můžete mi poradit jak a kdy zastřihávat?, 11.3.2008
Pravděpodobně jsem si to někde přečetl nebo mi to někdo poradil. Už si nevzpomínám. Je to hodně špatně? Já se z toho zbláznim...snad ve všem loni vysazeném jsme udělali chybu!
poškození kmene..., 11.3.2008
Mám takový dotaz: loni jsme na zahradě vysadili mladou třešeň, dobře se uchytila, ale neopatrností jsme jí při sekání naštípli kmen. V kmeni je jakoby žlábek asi 0,5 cm hluboký. Nemáme s pěstováním ovocných stromů zkušenosti, a tak mě zajímá,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika