|
Už jste někdo letos sekal trávu?, 3.4.2009 Zdravim ja sekal uz minuly tyden, ale jen z jizni strany, kde byla vyssi... PS: a i proto ze mi prisla nova 4700BRV DOV, auz jsem to proste nevydrzel :-) |  | Řezání ledu motorovou pilou, 20.2.2009 Pred tremi roky jsem led v jezirku taky rezal retezovkou, kdyz to pak odtalo, tak jsem zjistil, ze mam mastne fleky na hladine (pitomec, zapomnel jsem na mazani) ryby to nastesti ustaly..., retezovka bez problemu... |  |
|  | Úhyn ryb v nádrži, 19.2.2009 je treba ryby prohlednout a pokud naleznete nejke priznaky porovnat s nemocemi treba zde je to tady celkem pekne zpracovane v cestine i s obrazky... |  | Zakalená voda v jezírku, 18.2.2009 ok beru zpet, skoda, ze jsem to nevedel driv, nemel jsem prime reference nikoho kdo by uz v tom ryby mel... |  | Zakalená voda v jezírku, 18.2.2009 Nez jsem udelal filtraci ze sudu viz. diskuzi. Tak jsem laboroval s kalfasy (OBI, HORNBACH), ale nakonec jsem od toho dal ruce pryc, protoze ten smrad ktery sel z toho plastu, byl tak silny, ze jsem dostal docela strach, ze se mi do vody z tech nadob... celý příspěvek > |  | Jezírko ze starého bazenu, 12.2.2009 Zdravim, neni to sice presne odpoved na Vas dotaz, ale jen namet jak se da upravit stary bazen na pekne jezirko... http://kilk.com/pond/ treba Vam prijde vhod. PS |  | Jaký koupit jezírkový vysavač?, 16.1.2009 Ty udelatka s ruznyma cerpadlama jsem zkousel loni a cele to byla ztrata casu, proto se divam po vysavaci, navic budu kopat dalsi jezirko tak mam o duvod vic :-), predpokladam, ze kal po rybach ze dna s tim vysaju bez problemu, jak je to s... celý příspěvek > |  | Jaký koupit jezírkový vysavač?, 15.1.2009 Dekuji, jsem od Opavy a u nas v okli se mi nepodarilo zadneho prodejce jez ho mel skladem sehnat. Dle fotografii jsou si oba modely velmi podobne, cenove rovnez, o to je rozhodnuti tezsi. Pondovac ma navic 5letou zaruku tak asi pujdu do neho, ma Vam... celý příspěvek > |  | Jaký koupit jezírkový vysavač?, 13.1.2009 Dobrý den, zvažuji koupi jezírkového vysavače Oase Pondovac 3 nebo GARDENY SR 2000. Nemam s těmito výrobky žádné praktické zkušenosti, proto Vám budu vděčný za Vaše rady, či postřehy z praxe. Děkuji |  | Jakou koupit benzínovou sekačku?, 7.1.2009 Dekuji, tak se necham zlomit na Snapper i kvuli plynulemu pojezdu, koukam kde koupit, ale moc moznosti teda neni, zatim jsem narazil na nejlepsi cenu 11990,- kde byla skladem... |  |
|  | Jakou koupit benzínovou sekačku?, 7.1.2009 Zvazuji koupi sekacky Alko, staci mi verze bez bocniho vyhozu, s mulcovanim a to konkretne modelu 470BR Premium nebo 4700BR z rady POWERLINE, muzete mi je doporucit nebo mam radeji volit nekterou z Vami vyse doporucovanych variant, jeste by... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 7.12.2008 vydrzte behem nekolika dni provozu si to trochu sedne, taky jsem napln pridaval postupne... chovalo se to stejne... |  | Doma dělané filtrace, 24.10.2008  Zdravím pánové, firma z Moravy se jmenuje SCREEN¨SERVIS, k te rotaci sita, nejcasteji se to resi pomoci akvariového cerpadelka viz obrazek, konkretni priklad viz http://www.koiphen.com/forums/showthread.php?t=60393 |  | Filtrační materiál? Síťky na ovoce, 17.10.2008 treba zde www.zahrada.cz/forum/zahradni-jezirka/pruchodky-do-sudu-57888/ |  | Brouk v jezírku, 11.9.2008 vypada to na potapnika... zvirata-hmyz.blog.cz/0612/potapnik |  |
 |
|