Příspěvky uživatele - januska_2008

Kvalita dešťové vody ze střechy s asfalt. bobrovkami, 17.8.2009
Děkuji za reakce, měla jsem obavy abychom nedostali po mytí sebranou vodou nějaký ekzém. Místo sava se pokusím vyhledat něajký jiný prostředek, který zabrání sebrané dešťové vodě ve velké nádrži kazit se. Pokud máte někdo i pro toto řešení, budu ráda... celý příspěvek >
Kvalita dešťové vody ze střechy s asfalt. bobrovkami, 4.8.2009
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost, jak moc znečištěná je dešťová voda ze střechy z asfaltových bobrovek? Zajímalo by mně, je-li možné ji po upravení savem používat na sprchování. Střecha je 3 roky stará, na polosamotě, neznečištěná ptactvem. Do jaké... celý příspěvek >
jak vyřešit přesun vody - plánek, 10.7.2008 Obsahuje fotku
studna je v mírném svahu, takže bude urřitě výše, než přečerpávací sud a obě čerpadla
jak vyřešit přesun vody, 10.7.2008
Dobrý den, prosím o návrhy a rady, jak přečerpat užitkovou vodu (mírně znečištěnou - písek) na chalupě ze studny cca 75 vzdálené od obydlí i elektřiny. Jedná se o dočasné řešení, než budeme mít studnu vlastní. Tato studna je obecní, přístup do... celý příspěvek >
Horkovzdušná pistole, 26.5.2008
Dobrý den, já jsem si vybrala tuto Black&Decker KX2000K potřebuji na chalupě opravit okna i dveře natírané balakrylem, předchozí majitel si v něm liboval :( Myslíte, že B&D bude pro moji potřebu dostačovat? Za odpovědi děkuji JanaŠ
Kompost, 30.4.2008
Zdravím, Jardovi rovněž blahopřeju k otcovství a všem přeji hodně zdraví a elánu. Mně by zajímalo, jak je to s popelem. Vím, že popel ze dřeva je do kompostu dobrý, a co popel z uhlí?  Díky za rady. JanaŠ
ocenění stromů, 27.2.2008
Dobrý den, máte prosím někdo znalosti nebo pojem, kolik stojí 40 letý modřín o průměru kmene 60 cm? Rádi bychom si přikoupili pozemek, ale je na něm hodně stromů (které nechceme kácet), tak abychom si mohli spočítat přibližnou cenu za stromy. Jsou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika